2777
2789

والا من واریس لگن نشنیدم. اما یه کلینیک واریس خوب تو تهران میشناسم برای دکتر هندسی. خیلی کارشون خوبه میخوای یه سر بزن بهشون. حال اگه واریسم نباشه یه مشکل عروقیه. دکتر هندسیم متخصص قبل و عروقن خیلی میتونن کمکت کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من واریس لگن نشنیدم. اما یه کلینیک واریس خوب تو تهران میشناسم برای دکتر هندسی. خیلی کارشون ...

ممنونم از شما

مرتبط به زنان شد و ازونجا پیگیری میکنم

علایمت چیه عزیزم وچن سالته منو ک بیچاره کرد این درد . اگه میخوای با عمل درمان بشی دکتر اقدسی تهران انجام میدن من با چن تا از دکترای شیراز هم مشورت کردم ولی گفتن تنها تهران دستگاهش و داره .ولی من طب هومیوپات میرم بقیه جاهاهم جوابتو دادم عزیزم 🤗

سلام شما چ کردین ؟ علائمتون رو میگید؟ براتون با کالر داپلر تشخیص دادن یا آم آر آی لگن؟

من کاری نکردم، پزشک زنانم گفتن که باید رگ هاش سوزونده بشن که منم سر کرونا نرفتم و گفتند رعایت کنم زیاد سرپا وانستم،ورزش سنگین نکنم

بله سونو واژینال 

علایمت چیه عزیزم وچن سالته منو ک بیچاره کرد این درد . اگه میخوای با عمل درمان بشی دکتر اقدسی تهران ا ...

دکتر زنان من گفتن متخصصین قلب و عروق روششون باعث اسیب به تخمدان میشه و باید متخصص زنان این کار رو انجام بده

من درد لگن و گاهی نزدیکی دارم

ممنونم ازشما

من کاری نکردم، پزشک زنانم گفتن که باید رگ هاش سوزونده بشن که منم سر کرونا نرفتم و گفتند رعایت کنم زی ...

من هیچکار هم نکنم درد دارم! اصن از شدت درد نمیتونم بشینم بیچاره شدم 

آخه سوزوندن رگ ها هم بی ضرر نیست بالاخره عروق تخمدان و رحم هستند عموما، البته اگه مثانه یا روده بزرگ درگیر نشده باشن  

ببخشید شما سابقه فیبروم کیست اینا داشتی؟ یا زایمان مکرر؟ من مجردم و چند ساله یه فیبروم کوچک دارم ولی علائم واریس لگنی رو هم دارم 

من هیچکار هم نکنم درد دارم! اصن از شدت درد نمیتونم بشینم بیچاره شدم  آخه سوزوندن رگ ها هم بی ض ...

من حاملگی با افزایش وزن زیاد داشتم و اینکه من بیماری اندومتریوز دارم

دکتر امنه سادات حقگو نوبت بگیر دیر نوبت میدن اما حتما کمکتون میکنن

من حاملگی با افزایش وزن زیاد داشتم و اینکه من بیماری اندومتریوز دارم دکتر امنه سادات حقگو نوبت بگیر ...

ممنون عزیزم منم دکترم مشکوک ب اندومتریوز شد ام آر آی نوشت هنوز ندادم موندم این بهتره یا سونوی کالر داپلر، هزینه هر دوش هم بالاست  

ممنون عزیزم منم دکترم مشکوک ب اندومتریوز شد ام آر آی نوشت هنوز ندادم موندم این بهتره یا سونوی کالر د ...

عزیزم مشکوک به اندومتریوز اصلا با ام ار ای مشخص نمیشه چون ممکنه اون متخصص هنگام تفسیرش اصلا راجب اندو ندونه

برو دکتر برات سونو بنویسه و ذکر کنه بررسی اندومتریوز 

بعد اگه تهرانی برو دکتر سعادت کلینیک آسا تو سعادت اباد سونوشون میتونم بگم تو کشورهای دیگه ام معتبره چون تخصصشون تو تشخیص اندو هست

اگه شهر دیگه ای هستی بگرد متخصصش رو پیدا کن

اره هزینه سونوش نزدیک به 500تومنه بعدا از بیمه اگه داری میتونی بگیری

عزیزم مشکوک به اندومتریوز اصلا با ام ار ای مشخص نمیشه چون ممکنه اون متخصص هنگام تفسیرش اصلا راجب اند ...

چمیدونم دکتر زنانم گف برو بیمارستان لاله 

من معلوم نیست چمه اصن  معلوم نی گوارشه تخمدانه لگنه چ کوفتیه   

مجردم سونوی واژینال هم نمیتونم، کالر داپلر بهتره از ام آر آی ینی؟ خسته شدم از درد و بلاتکلیفی ام آر آی هم لاله گف 1800 باز داپلر بهتره  

چمیدونم دکتر زنانم گف برو بیمارستان لاله  من معلوم نیست چمه اصن   معلوم نی گوارشه تخمدان ...

کلا ام ار ای جوابگو نیست جز قبل عمل، ول کن اونو

ولی کلا اندومتریوز یه حالتی مثل این میده که آدم نمیدونه چه مرگشه پریودت اگه کم و غلیظه یا زیاده یا با درد زیاده شک کن به اندومتریوز

ممنونم از شما مرتبط به زنان شد و ازونجا پیگیری میکنم

سلام عزیزم ببخشید ک مزاحمت شدم من داشتم در مورد اندو سرچ میکردم ک تاپیک شما رو دیدم و دیدم چقد دلسوزانه و با اطلاعات کافی دارید راهنمایی میکنید 

عزیزم من شش سال پیش سزارین شدم ، و امسال اردیبهشت یه سقط داشتم ک منجر به کورتاژ شد، بعد از کورتاژ دکترم سونوم کرد گفت رو خط سزارینت پارگی داری  و سونو بیرون انجام دادم ک گفتن یه توده با ابعاد ۱۵*۱۷*۱۰میلی دارم   ،من درد پهلو دارم و همچنین معذرت میخوام درد حوالی مقعد ،، نمیدونم چرا شکم رفته به آندو 

بنظرتون میتونه از علام آندو باشه ؟؟ اینم بگم این دردا خفیف هستن و بیشتر فکرمو مشغول کردن ، بازم معذرت جهت مزاحمتم