2777
2789
عنوان

بابام با شوهرم بده

778 بازدید | 28 پست

سلام من عقدم با پسرفامیلمون  و شغل اون و بابام مثل همه ۱سال و نیم پیش بابام بهش گفت بیا مغازه کناری من کار کن 

شوهرم همه چیو به شریکش داد و اومد

از اتفاقات وسطش نگم واستون

که اصلا اخلاقاشون بهم نمیخورد و هر روز یه فیلمی ما داشتیم

چند وقت پیش دیگ شوهرم جدا شد ازش

و جای دیگ مغازه گرفت

حالا بابام ازش ناراحته همش تیکه میندازه جلوی من بهش

شوهرمم گیر داده بیا بدون عروسی بریم سر خونه زندگیمون و پدر مادرمم مخالفن 

از اون طرفم جهیزیم جور نیست

همه چی قاطی پاتی شده 

بنظرتون من این وسط باید چکار کنم

قبل عروسی این چیزا طبیعیه

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا شراکت و کار کردن با فامیل خوب نیست 

خوب کرد شوهرت جدا شد 

تو این کرونا عروسی نگید برید آتلیه عکس بگیرید و خرج عروسیو یه جای دیگه تو زندگیتون خرج کنید

تو هم هیچی صبور باش تا جهازت کامل شه

پیشاپیش مبارکه🌼💛

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

اووووو...منم دوسال عقد بودم...اینقدر درگیری داشتیم با شوهرم و بابام....مث مشکل تو نبود ولی بازم درگیری بود...وقتی رفتیم سر خونه زندگی خوومون همه چی درست شد...ولی دل شوهرم با بابام سر کارایی که اونموقع میکرد دیگه صاف نشد...

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
اصلا شراکت و کار کردن با فامیل خوب نیست  خوب کرد شوهرت جدا شد  تو این کرونا عروسی نگید ب ...

ممنونم منم خیلی دلم نمیخاد عروسی بگیرم

ولی خانواده من شدیدا مخالفن

عزیزم منم بابام با ی دلیلای مسخره و بچگانه از عقد با شوهرم بد بود و اذیتم کرد.هیچ وقت نمیبخشمش.

منم فقط صبر کردم و نذر و نیاز کردم که خدایا زودتر برم سر خونه زندگیم.و خدا جوابمو داد.فقط از خدا بخواه کاراتون جور بشه ی عروسی کوچیک بگیرین و برا جهاز سخت نگیر تا از این موقعیت عبور کنی.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
اووووو...منم دوسال عقد بودم...اینقدر درگیری داشتیم با شوهرم و بابام....مث مشکل تو نبود ولی بازم درگی ...

منم از همین میترسم که دیگ مثل قبل خوب نشن باهم چون بابام و شوهرم خیلی باهم خوب بودن

ممنونم منم خیلی دلم نمیخاد عروسی بگیرم ولی خانواده من شدیدا مخالفن

اخه الان کرونا هم هست فامیلاتون قبول میکنن بیان؟

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

طبیعی نیست بابای منم از همون اول چشم دیدن شوهرمو نداشت همش بهش تیکه مینداخت مسخرش میکرد همش هیکلشو،شکمشو مسخره میکرد میخواست صداش کنه بهش میگفت اعزاییل بی احترامی نبود که به شوهرم نکرده باشه همش دوست داره من تو فقرو بدبختی دست و پا بزنم منو نگاه کنه لذت ببره خدا رو شکر از زندگیم انداختمش بیرون راحت شدم

طبیعی نیست بابای منم از همون اول چشم دیدن شوهرمو نداشت همش بهش تیکه مینداخت مسخرش میکرد همش هیکلشو،ش ...

نه بابام در اون حد نیس ولی مثلا سر کار اونجور که شوهرم میگف بعضی وقتا بابام بهش غر میزد

منم از همین میترسم که دیگ مثل قبل خوب نشن باهم چون بابام و شوهرم خیلی باهم خوب بودن

واسه منم اوایل خیلی با هم خوب بودن.ولی الان شوهرم علنا میگه من از بابات خوشم نمیاد و بهش هم حق میدم...ولی به ظاهر خیلی خوبن با هم...و اگه بابام کاری داشته باشه واسش انجام میده و میگه بخاطر تو فلان کار رو کردم...

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!