2777
2789
عنوان

دکتر محبوبه شیرازی رو کسی میشناسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5665 بازدید | 30 پست
الهی....چه سخت...خدا تنت و سالم‌کنه. اینیکی و برات نگه داره انشالله. ۲۳ هفتگی واقعا ستمه دیگه😔 دهان ...

واقعا ستم بود بچه م بزرگ شده بود....

دهانه رحمم باز شد

رفتم آزمایش و فلان

غلظت خون دارم و نارسایی دهانه رحم 

حالا روزی یدونه آمپول انوکساپارین میزنم

منم توو مطبش با مریضاش حرف میزنم میگن کارش خوبه ولی خودم میرم پیشش حس میکنم زیاد به آدم توجه نمیکنه ...

وقت ویزیت و راحت میده؟ یا باید یه هفته قبل زنگ بزنی بهش؟ 

آره دیگه دکتری که کارش خوب باشه همین میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ستم بود بچه م بزرگ شده بود.... دهانه رحمم باز شد رفتم آزمایش و فلان غلظت خون دارم و نارسایی ...

الهی عزیزم...

توکل به خدا. سر این حسابی حواست به همه چیز باشه. درسته تجربه های تلخی داشتی ولی ازهر کدوم یه هشتاری و متوجه شدی‌. ایشالله دیگه این و بغلش کنی عوض همه تجربه های تلخت درآد.

راستی یه چیزی بپرسم؟ با دارو سقط کردی بقایا داشتی؟

بقایا نداشتم زایمان کردم

سلام عزیزم

من برای زایمان میخوام بیام پیشش ،چه جور دکتری هست؟ میگن پولکی نیست 

ازشهرستانم میام

خداوندا ، هرکسی رو به آروزوی قلبیش برسون ،ی گل دخترسالم و صالحم بهم هدیه بده😭😭😭
واقعا ستم بود بچه م بزرگ شده بود.... دهانه رحمم باز شد رفتم آزمایش و فلان غلظت خون دارم و نارسایی ...

سلام عزیزم منم تو ۲۳ هفته زایمان زودرس شدم، دردم یهو شروع شد و رفتم بیمارستان که گفتن داری زایمان میکنی، بچم با کیسه آب کامل به دنیا اومد😔

میشه بگین شما راضی هستین از دکتر شیرازی؟ سرکلاژ شدین؟ میترسم با سرکلاژم این بلا سرم بیاد باز

سلام عزیزم منم تو ۲۳ هفته زایمان زودرس شدم، دردم یهو شروع شد و رفتم بیمارستان که گفتن داری زایمان می ...

سلام عزیزم

متاسفم واس اتفاقی ک برات افتاده واقعا سخته

آره دکتره خوبیه استاد دانشگاهه و اطلاعاتش بروزه

من الان ۳۶ هفته ام و از اول تحت نظر دکتر شیرازی بودم

اصلا نترس منم اونموقع ها همش استرس داشتم ک نکنه بازم این بلا سرم بیاد 

ولی شکر خدا اینبار رسیدم ب آخراش

سلام عزیزم متاسفم واس اتفاقی ک برات افتاده واقعا سخته آره دکتره خوبیه استاد دانشگاهه و اطلاعاتش بر ...

خدا روشکر،امیدوار فرشته تو سالم تو بغل بگیری، ممنون جواب دادی،حتما" میرم پیش دکتر شیرازی ویزیت

خدا روشکر،امیدوار فرشته تو سالم تو بغل بگیری، ممنون جواب دادی،حتما" میرم پیش دکتر شیرازی ویزیت

قربونت عزیز

آره برو توکل ب خدا

طبیب خداست بنده ها وسیله ان

توکلت به خدا

میشه ب ماهم کمک کنی چی بود اینا

آخه با توجه ب شرایط هرکسی متفاوته

من چندین نسخه گرفتم تا باردار شدم

بعدشم داروهاشونو فقط خودشون دارن

اگه تهرانی برو یه سر مرکز طب اسلامی دارالشفا توو شهرری