2777
2789
عنوان

دکتر محبوبه شیرازی رو کسی میشناسه؟

5606 بازدید | 30 پست

من بعداز یه سقط بخاطر نقص ستون فقرات وبعدش یه زایمان زودرس تو۲۳ هفته پیش اصغر گلستانه میرفتم ولی یکی بهم دکتر شیرازی رو معرفی کرد

کسی بوده تا حالا پیش ایشون رفته باشه؟

بنظرتون دکتر خوبیه؟ میتونم باخیال راحت تحت نظرش باشم؟

البته دیروز رفتم پیششون چیز خاصی نگفت

فقط کلی آزمایش نوشت و گفت برو باردارشو با جواب آزمایشا بیا

آزمایشایی ک دکتر قبلیم گفت نیازی نیست بدی چون سقطت ماه بالا بوده

خیلی میترسم دوباره اون بلا سرم بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم تازه باردار شدم تحت نظر دکتر شیرازی هستم میگن کارش خوبه

خوب شکر خدا. خدا براتون نگهش داره.

طبیعی باردار شدین؟

ویزیت دهیشون چه جوریه؟ دوشنبه زنگ بزنم بین مریض میبینتم؟

فداتشم آره طبیعی دارو طب اسلامی مصرف کردم و جواب داد

دکتر شیرازی تجویز میکرد براتون؟ ببخشید میشه بپرسم دلیل بچه دار نشدنتون چی‌بود؟ چون تاپیکتون مال ۲ سال قبل بود. اقدام میکردین و نمیشد؟

دکتر شیرازی تجویز میکرد براتون؟ ببخشید میشه بپرسم دلیل بچه دار نشدنتون چی‌بود؟ چون تاپیکتون مال ۲ سا ...

نه جای دیگه میرفتم مرکز طب اسلامی

تنبلی تخمدان گرفته بودم باردار نمیشدم

اوایل دارو شیمیایی استفاده کردم ک فکر کنم بخاطر همونا تنبلی کرفتم

بعدش دیگه رفتم تو خط سنتی بعدش سه نسخه دارو طب اسلامی مصرف کردم و باردار شدم شکر خدا

نه جای دیگه میرفتم مرکز طب اسلامی تنبلی تخمدان گرفته بودم باردار نمیشدم اوایل دارو شیمیایی استفاده ...

الحمدالله. خدارو هزار بار شکر. انشالله صحیح و سالم باشه بچه ات.

تنبلی تخمدانتون و قبلا هم داشتین؟ یا بعد تجربه سقطتون شد؟

منم ۱۰ روز قبل سقط کردم تو ۱۲ هفتگی. الان انقدرررر فکرم درگیره که دوباره اقدام کنم چی میشه. 

الحمدالله. خدارو هزار بار شکر. انشالله صحیح و سالم باشه بچه ات. تنبلی تخمدانتون و قبلا هم داشتین؟ ی ...

آخی عزیزم خدا بهت صبر بده چرا پس سقط شد؟

منم والا نمیدونم قبلا تنبلی داشتم یانه ولی قبلیارو راحت باردار شدم مخصوصا دومی مو همون ماه ک خواستم باردار شدم، این یکی ک طول کشید رفتم سونو واژینال و گفت تنبلی داری،،، خودم فک میکنم بخاطر ناراحتیایی بود ک داشتم...

توام حتما تحت نظر باش... دلیل سقطتتو پیداکن بعد باردار شو

آخی عزیزم خدا بهت صبر بده چرا پس سقط شد؟ منم والا نمیدونم قبلا تنبلی داشتم یانه ولی قبلیارو راحت با ...

سلامت باشی عزیزم.

من بارداری اولم بود. دوقلو بودن از قفسه سینه چسبیده بودن به هم😔 البته جنین هارو دادم آزمایش ژنتیک جفتم دادم پاتولوژی منتظرم جوابش بیاد برم پیش محبوبه شیرازی.

ای بابا پس مال شما بدون تنبلی قبلی بوده و یهو تنبلی تخمدان گرفتین.

سقطتون و با دارو انجام دادین؟

اصلا هی ۱۰۰ تا فکر عجیب غریب میاد تو ذهنم. که نکنه دیگه نشه. نکنه رحمم آسیب ببینه‌. نکنه بعدی ها هم ابنجوری بشن.😔😔😔

سلامت باشی عزیزم. من بارداری اولم بود. دوقلو بودن از قفسه سینه چسبیده بودن به هم😔 البته جنین هارو ...

اصلا نگران نباش خدایی ک یبار بهت داده بازم میده شک نکن

منم ناامید شده بودم ولی خدا در کمال ناباوری بهم عیدی داد....

منم دقیق نمیدونم تنبلیم چجوریه جریانش ولی چون قبلا راحت باردار میشدم فک کردم بعدا اومده سراغم....

شیرازی رو جای دیگه هم تعریفشو شنیدی؟

سلامت باشی عزیزم. من بارداری اولم بود. دوقلو بودن از قفسه سینه چسبیده بودن به هم😔 البته جنین هارو ...

منم اولیم مشکل داشت بیمارستان  بستری شدم با قرص واژینال ۱۹ هفته سقط کردم

دومی زایمان زود رس شدم ۲۳ هفته

یه بارداری پوچ هم داشتم

اصلا نگران نباش خدایی ک یبار بهت داده بازم میده شک نکن منم ناامید شده بودم ولی خدا در کمال ناباوری ...

عزیزمی. خدا از دهنت بشنوه.

کلا تجربه بدیه سقط. هم‌روحی و هم جسمی داغون میکنه.

خدا برات نگهش داره.

محبوبه شیرازی و ۲ تا از همکارام رفتن پیشش که سقط داشتن. الان بچه دارن جفتشونم.

منشی دکتر خودمم معرفیش کرد که چون جنینم مشکل داشته بهتره برای اقدام های بعدیم تحت نظر پریناتالوژیست باشم.

حالا یه نسخه میرم پبشش.

شما راضی هستی ازش؟

منم اولیم مشکل داشت بیمارستان  بستری شدم با قرص واژینال ۱۹ هفته سقط کردم دومی زایمان زود رس شد ...

الهی....چه سخت...خدا تنت و سالم‌کنه. اینیکی و برات نگه داره انشالله. ۲۳ هفتگی واقعا ستمه دیگه😔 دهانه رحمت باز شد یا کیسه آبت پاره شد؟

عزیزمی. خدا از دهنت بشنوه. کلا تجربه بدیه سقط. هم‌روحی و هم جسمی داغون میکنه. خدا برات نگهش داره. ...

منم توو مطبش با مریضاش حرف میزنم میگن کارش خوبه

ولی خودم میرم پیشش حس میکنم زیاد به آدم توجه نمیکنه، دستیارش میگه چیکار کن چیکار نکن

اونسری من خودم یادش انداختم واسم اسید فولیک بنویسه

ولی چاره ای نیست دیگه همه ی دکترایی ک سرشون شلوغه همینن