2777
2789
عنوان

کرونا دارم

110 بازدید | 11 پست

سلام سطح اکسیرن خونه ام خوبه ۹۸ ...

ولی ریه ام ۳۵ تا ۴۰ درصد درگیری کرونا داره 

علائمم مثل سرما خوردگیه تب و لرز دارم

بیشتر لرز البته .‌‌همه میگن ابمیوه بخور من جاش خود میوه رو دارم میخورم اشتها دارم ...حس بویایی و چشایی هم دارم خودمو قرنطینه کردم تو خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب میوه طبیعی برا اینه ک معده و روده هات برا هضمش زیاد اذیت نمیشن و ارگان هات استراحت میکنن

اها ...خونه مادرم قرنطینه ام تو اتاقشون اینا اجازه ندادن با بچه ک زیر ی سال تو خونه باشم ب زور نگهم داشتن شوهره هم لج کرده دستگاه و نمیاره الان گفت بعدازظهر میارم ولی بعیید میدونم

اها ...خونه مادرم قرنطینه ام تو اتاقشون اینا اجازه ندادن با بچه ک زیر ی سال تو خونه باشم ب زور نگهم ...

دمنوش اویشن و نعناع هم زیاد بخور خیلی خوبه

خودتو سرگرم کن ای دوهفته بگذره راحت شی

انشاالله خفیفه وزود خوب میشی عزیزم  میوه ومایعات زیادبخور  کمپوت آناناس عالیه  

ممنونم مرسی پس یعنی من همین پرتغال و هویج و اناناس بخورم خوب میشم دیگه میوه دیگه ایی هم نخرم دیگه..حقیقت دستمم خالی کلی هم پول دارو دادم میوه ها هم الان سر ب فلک زده اگه میوه دیگه ایی هم خوبه بگین ک جز اینا الکی چیزی نخرم 

میدونم سلامتی بهتره ی سری ها میگن گوشت قرمز ی سری های میگن بلدرچین و مرغ محلی و بوقلمون موندم کدوما رو بگیرم شوهره مبخواست بگیره گفتم دست نگه دار بگیدی بمیرم چی