2777
2789
عنوان

بارداری

497 بازدید | 51 پست

خانوما من پریودم همیشه منظم بود اما ازوقتی اقدام ب بارداری کردم دریک تاریخ مشخص لکه بینی شروع میشه و بعد پریودم

اما این ماه ن لکه بینی داشتم ن پریود

ینی تاالان من باید ۶ روز لکه بینی و روز دوم پریودم میبودم

علائم خاصی هم ندارم

یک هفته قبل کمردرد داشتم ک خوب شده 

الانم فقط خفیف سینه هام درد میکنه

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱

من علایم بارداریم سینه درد وکمردرد بود فقط

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک بزن اگه سابقه نداشتی ک عقب بندازی حامله ای💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
درد سینه تون در چه حد بود؟!

بیشتر ورم بود ودرد کم و دور سینمم هاله تیره بود،کمردردم شدیدتر بود،بعدم به اون صورت اوایل بارداری علامت نداره،به نظرم احتمالش هست بارداری باشی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اره خدایی سابقه نداشتم میترسم بی بی بزارم بخوره تو ذوقم

همین الان پاشو برو بزار عکسشو بفرست 😍💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اره خدایی سابقه نداشتم میترسم بی بی بزارم بخوره تو ذوقم

من یک هفته ازترس منفی بودن صبرکردم مستقیم رفتم ازمایش،روز ازمایشم از استرس حالم بد شد نتونستم برم جوابو بگیرم🤣

عزیزم علائم چیزی رو مشخص نمیکنه بدن ها متفاوت هستن سه روز بعد از موعدت صبح زود با اولین ادرار بی بی ...

اره درسته 

اما بارداری قبلم درد سینه و کمر وحشتناکی داشتم 

فردا سومین روز میشه 

ان شاالله بی بی میزارم ببینم چی میشه

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱
من یک هفته ازترس منفی بودن صبرکردم مستقیم رفتم ازمایش،روز ازمایشم از استرس حالم بد شد نتونستم برم جو ...

وای درکت می‌کنم 

من میخوام اگه مثبت شد ی آزمایش هم بدم بعد ب همسرم بگم 

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱