2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شروع کردم به کم خوری و پیاده روی چای سبز هم میخورم ولی نمیتونم بدون قند بخورمش😣با نبات بهتره ی ...

با خرما یا کشمش بخور اونم نه به خرمای کامل 

یه خرما رو با دوتا لیوان چای سبز بخور

ولی چای سبز فشار رو میندازه کم بخوری بهتره

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
رژیم کالری شماری بدون حذف شیرینجات بگیر، مخصوص بی اراده هاست😂من ۱۲ کیلو کم کردم

تو چن وقت تونستی ۱۲ تا کم کنی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من میخام دو کیلو کم کنم🥺واقعاااااااا نمیتونم . اینم بگم خداروشکر استعداد چاقی ندارم. از اون پرخورای ...

با همین روش پیش برو عزیزم، از من شکموتر نیستی🤦‍♀️😁

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
تو چن وقت تونستی ۱۲ تا کم کنی

حدود شش ماه، چون آهسته و پیوسته بود خیلی کم بهم فشار اومد واقعا، اینطوری خیلی هم دیرتر امکان بازگشت وزن داری

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
دختر نکن اینکارو کبدت تخریب میشه مثل خااانوم برو دکتر تغذیه لا یه رژیم خوب لاغرکن که نه کبدت نه پوست ...

از بعد حاملگی دوم هر کار بگی کردم هررررکار،نشد نتونستم ،درد کمر و پا بیچارم کرده بود،فعلا که مشکلی پیش نیومده خداروشکر 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
از بعد حاملگی دوم هر کار بگی کردم هررررکار،نشد نتونستم ،درد کمر و پا بیچارم کرده بود،فعلا که مشکلی پ ...

قصد ترسوندنتونو ندارم اما به بیماری های کبد میگن مرگ خاموش بروز نمیده یهووو بروز میده که دیگه دیره و کبد کارش ساخته شده نمونه اش رضا داوودنژاد بازیگر از قرصهاس لاغری استفاده کزد و کبدش از کار افتاد و کجبور به پیوند کبدشد

قصد ترسوندنتونو ندارم اما به بیماری های کبد میگن مرگ خاموش بروز نمیده یهووو بروز میده که دیگه دیره و ...

حالا که مصرف کردم گلم،دیگه هم قصد ندارم مصرف کنم ،توکل به خدا 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
خوش به حالتون چن سالتونه .فقط کالری شماری کردین چن مدت وزن کم کردین

37 سالمه، من از آذرماه جدی شروع کردم ولی رژیم سخت نگرفتم نوشابه و شیرینی و سس حذف کردم برنج هم کمتر میخورم روزی 1ساعت هم پیاده روی میکنم