یکی دو سال پیش ی شرکت رفتم برای مصاحبه دو روزم امتحانی رفتم ولی نشد که برم یعنی شرایط کاریشو نداشتم ماهر نبودم...بعد ی مدت خودم زنگ زدم به پسره ک یاد گرفتم دورشو رفتم اگه نیرو خواستید هستم اونم گفت باشه شمارتون سیو میکنم اگه خودم یا همکارام خواستن خبرتون میکنم....خلاصه بعد ی مدت خودش زنگ زد منم رفتم ولی خیلی سطح سوالایی ک پرسید سخت تر از سری پیش بود منم پیام دادم نمیام😄 یک سال بعدشم یکی از طرف اون زنگ زد ک برم منم گفتم مشغول به کار شدم...حالا الان هر چی وضعیت میزارم واتساپ چک میکنه... فازش چیه به نظرتون...
˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯 ߊܨ ܥܼߊܔ ܥܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊܘ ܩܝܥߊܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)> "INTP⋆.˚✨️⋆
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وضعیت واتساپ میبینه بیکاره دیگه لابد😂جمیدونم شاید تو نخته،ازین استوریای ریپلای خور بذار سر صحبتو باز کن
˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯 ߊܨ ܥܼߊܔ ܥܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊܘ ܩܝܥߊܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)> "INTP⋆.˚✨️⋆