2777
2789
اینروزها حالم خیلی خرابه ولی خیلی ظاهرمو حفظ میکنم و تا حالا جز با همسرم با هیچ کسی درددل نکردم.اگه اینجا مینویسم فقط و فقط برای اینه که خالی شم.احتمالا هیچ کدوم از شماها مشکل منو ندارین و از این بابت خیلی خوشحالم
28 سال سن دارم و 25 ساله که امیدوارم !!!
تموم دوران بچگیم با ارزوی بزرگ شدن گذشته آخه مادرم همیشه میگفت بهت قول میدم بزرگ شی خوب میشه
من بچگی نکردم....
18 ساله شدم اما خوب نشدم مادرم میگفت مطمئنم خوب میشی اخه بعضیها بعد از ازدواجشون خوب میشن
22 سالم بود با پسری که واقعا عاشقم بود و هست و شرایطمو قبول کرده ازدواج کردم اما خوب نشدم
یکسال پیش هم مادر شدم اما خوب نشدم!!!

همچنان امیدوارم..... خیلی اذیت میشم اما تنها چاره م امیدمه.فقط همینه
البته همیشه هم به این شدت نبوده. وخیلی وقتها شکستش دادم.حتی یادمه تو دوران بارداریم اصلا حسش نکردم!!!دوستای دانشگاهیم که اصلا متوجه نشدن.اما از نقش بازی کردن خسته شدم.به خاطر این عارضه هیچ وقت نتونستم زبان انگلیسی رو کامل یاد بگیرم هیچوقت نتونستم اونطوری که دوست دارم کنفرانس بدم.نتونستم حتی کاری که برام اماده شده بود رو قبول کنم.این روزها داشتم بوجودش عادت میکردم که 21 روز قبل یه خواب ترسناک دیدم و تموم این مدت اذیت شدم.طوریکه جواب دادن به تلفن برام یه معضل شده.اما این دوست 25 ساله من همیشه هم منو اینقدر اذیت نکرده خیلی وقتها روون صحبت میکنم.خیلی وقتا هم به وجودش عادت کردم.هیچ وقت ازش گلایه ای نکردم به کسی.نذاشتم کسی جز همسرم بدونه چقدر برام سخته...چقدر وجودش ازارم میده.چقدر ارزوها داشتم که نمیشه...شاید خدا این روزا بیشتر اذیتم میکنه که یه بار دیگه عزممو جزم کنم و برم گفتاردرمانی.نمیدونم چی میشه یا دوباره شکستش میدم یا تا اخر عمرم باهاش میسازم و تموم ارزوهامو با خودم به گور میبرم.لطفا هیچ نظری برام نذارین.فقط برام دعا کنین.مرسی که تمومشو خوندین.
بزرگ شدن یعنی چی؟؟؟؟
[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] دخــــمل نــــاز مــــن 25 آبــــان 92 اومــــده بغــــل مــامــانش [smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_57.gif[/smiley] [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این که این درد دل رو کردی یعنی این که میخوای شکستش بدی............خوب پس معطل چی هستی؟؟؟؟؟

من برات دعا میکنم اما خودت باید بخوای

نصیحت نمیکنم ...من همیشه به خودم میگم از تو حرکت از خدا برکت