2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها نتیجه گرفتن شما مشکل تون چیه؟

من الان مشکلی ندارم گلم دیروز سونودادم گفت هیچ مشکلی نیست،شوهرم مشکل داره گفتم شاید اینکارو بکنم تاثیر بزاره.دیگه نمیدونم چیکارکنم.هرکی هرچی میگه دوس دارم انجام بدم😔😔😔😔

من الان مشکلی ندارم گلم دیروز سونودادم گفت هیچ مشکلی نیست،شوهرم مشکل داره گفتم شاید اینکارو بکنم تاث ...

منم اوایل مشکلی نداشتم شوهرم مشکل داشت اینقد لفت لفت کرد تا منم مشکل دار شدم

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
واریکسل یا حرکت کم؟؟؟

واریکوسل داشت،عمل کرد،توآزمایش اسپرم که داد بازم خیلی عالی نبود،که دکتربهش قرص داده،گفت سه ماه دیگه بیا خداکنه خوب بشه😔😔😔

واریکوسل داشت،عمل کرد،توآزمایش اسپرم که داد بازم خیلی عالی نبود،که دکتربهش قرص داده،گفت سه ماه دیگه ...

ان شاءالله که خوب شده توکل بخدا بیا برای همدیگه دعا کنیم

ان شاءالله که خوب شده توکل بخدا بیا برای همدیگه دعا کنیم

مرسی عزیزم.ایشالا مشکل شماعم حل میشه.حتمااااا دعا میکنم برات.الهی مشکل همسرت حل بشه هرچه زودترمامان بشی🙏❤

مرسی عزیزم.ایشالا مشکل شماعم حل میشه.حتمااااا دعا میکنم برات.الهی مشکل همسرت حل بشه هرچه زودترمامان ...

ان شاءالله منم خبر مامان شدنت رو ببینم😊