2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولین بارته؟فکر کن کنارت نشسته افسر نیست باباته یا رفیقته راحت باش هرچی بلدی

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

یکی از بهترین خاطراتم امتحان تو شهر بود که همه بار هزارمشون بود اومده بودن منو دوستم باراولمون بود اون زمان هیشکی قبول نشد از پسرا هشت نفر و از دخترا دونفر اونم منو دوستم بودیم یجور افتخار بود برا اون خانما که اونجا بودن و فهمیده بودن دونفر از جنس اونا بار اولشون قبول شدن

گفتم# اسی براش انرژی مثبت شه ...به قبولی بیشتر مصمم باشه ...واسه ی کلی‌خانم موردتحسین قرار بگیره

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
دامین بار

خونسر باش استرس از همه بدتره کلا کارتو خراب میکنه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
اره خداکنه این دفعه قبول شم

انشاالله عزیزم میشی.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   nihan28  |  15 ساعت پیش
توسط   kkkkkkkkkkk  |  20 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 17 ساعت پیش