2777
2789
عنوان

نوشتن نامه به فرشته عشق یا نگهبان

| مشاهده متن کامل بحث + 3984 بازدید | 46 پست
وای خیلی ممنونممممممممم الهی خیر ببینی و به هرچی میخوای برسی هر چیییییییی

ممنون عزیزم دعا کن فقط زندگیم خوب بشه من خودم واقعا از فرشته حاجت گرفتم تا ۱۵ روز بنویس دقیقا متن همه شون همین باشه روزی یکی بنویس بزار لا قران تا ۱۵ روز بعد ۱۵ تا نامه یجا بسوزون تو سینک ک خاکسترشم بره تو چاه سینک هم اینکه نامه ک مینویسی میزاری لا قران ازدوباره برش نداری تا وقتی همه ۱۵ تا نوشتی بعد همه بردار یجا بسوزون

دخت قشقایی🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم دعا کن فقط زندگیم خوب بشه من خودم واقعا از فرشته حاجت گرفتم تا ۱۵ روز بنویس دقیقا متن هم ...

مرسی الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده فقط ابجی بسوزونم بعد اسم خدا توش مشکلی نداره میترسم بسوزونم

مرسی الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده فقط ابجی بسوزونم بعد اسم خدا توش مشکلی نداره میترسم بسوزونم

ممنونم انشالله. انشالله توام حاجتتو بگیری عزیزم.با غلط گیر اسم خدا بگیر یا خط بزن 

دخت قشقایی🤍
وای چه عالییییییییی 

من توو یه قسمتی از از روزای سخت زندگیم ، صداشون کردم ، ازشون کمک خواستم ، واقعا به کمکم اومدن ، با تمام وجود حسشون کردم . و به بهترین نحو ممکن مشکلمو حل کردن   

از فردا حتما شرو کن از ته دل دعا میکنم حاجتتو بگیری گرفتی منم دعا کن 

مرسی ابجی خوبم با این قلب پاکت دعای به این قشنگی کردی برای حاجت رواییت حتما صلوات میفرستم امشب 

مرسی ابجی نه والله میترسم طلسم بگیرم قدرت خدا بیشتر از طلسم

اره هست 

شاید ی روز این قضیه به دست خود خدا درست شه اما اگر طلسم بگیری سنگینی اون تا آخر عمر روی تو میمونه و خیلی چیزای دیگه 

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›