2777
2789
عنوان

نوشتن نامه به فرشته عشق یا نگهبان

| مشاهده متن کامل بحث + 3978 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری شرو کن 

سلام به فرشته ی نگهبان فلانی 

ای فرشته مهربان نگهبان از تو میخواهم با قدرت الهی که داری مرا ب خواسته ام برسانی و فلانی برگرده من امیدوارم که ب خواسته ام رسیدگی میکنی شکر میکنم خدارا که فرشتشو برایم فرستاد تا کمکم کنه از تو و خداوند سپاس گذارم ممنون که مرا ب حاجتم میرسانید 

دخت قشقایی🤍
اخه ابجی مگه نمیگن طلسم بده ؟ به نظرت با طلسم بیاد بازم نمیره؟

طلسم نگیر عزیزم اگر میگن نامه گناه طلسم که بدتر بعدشم طلسم ی مدت اثر داره و گناه بزرگیه خدا داخل قرآن هم گفته که گناه کبیرس

اون نامه هم به ضمیر ناخودآگاه خودته و گناه نیست درواقع

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›
بتظرم یجور کفر ب خداست ،شماازخدا بخواه  خداوند مارو افرید و ب فرشتها گف سجده کنید  فرشته ...

خداوند این لطف رو به آدما داشته که فرشته هاشو ماموریت داده تا به انسانها کمک کنن و به مشکلاتشون رسیدگی کنند . یه وقتایی واسطه بین انسان و خدا میشن . فرشته ها پاک و منزه ن و به خداوند خیلی نزدیکن و این یه افتخاره برای انسان که بتونه با فرشته ها ارتباط برقرار کنه . 

اینجوری شرو کن  سلام به فرشته ی نگهبان فلانی  ای فرشته مهربان نگهبان از تو میخواهم با قد ...

وای خیلی ممنونممممممممم الهی خیر ببینی و به هرچی میخوای برسی هر چیییییییی

طلسم نگیر عزیزم اگر میگن نامه گناه طلسم که بدتر بعدشم طلسم ی مدت اثر داره و گناه بزرگیه خدا داخل قرآ ...

مرسی ابجی نه والله میترسم طلسم بگیرم قدرت خدا بیشتر از طلسم