2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۷ ماه هست ولی بازم خونه کسی نمیگه  پی پی هم نمیگه واقعا دیگه خسته شدم دیروز کلی دعواش ...

چند سالشه؟ دختر من اصلا تو دسشویی جیش نمیکنه..

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

من هم ۲۷ ماهکی پسرم شروع کردم تا دو سه ماه تلاش کردم دیدم نمیشه اعصاب و روان جفتمون ریخته بود به هم ولش کردم تا سه سالکی یه هفته ای گرفتمش

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
پدرم دراومده جیششو یاد گرفت ولی پیپیشو چون ی بار ترسید الان فقط تو شلوار میکنه هرکار میکنم راضی نمیش ...

چند سالگی گرفتید؟ از اول تو دسشویی جیش میکرد؟ دختر من خیلی خودشو کنترل میکنه

چند سالشه؟ دختر من اصلا تو دسشویی جیش نمیکنه..

دختر من تو دسشویی جیش نمیکرد همسرم گفت ببرش تو حموم شاید اونجا جیش کنه اونجا جیش کرد الان جیشش تو حمومه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
من هم ۲۷ ماهکی پسرم شروع کردم تا دو سه ماه تلاش مردم دیدم نمیشه اعصاب و روان حفتمون ریخته بود به هم ...

چطوری گرفتید؟ ۲۷ ماهگی چطور اذیت میکرد؟

سخت نبود

پسرم ۲سال و نیمش بود ،خودم ۶ماهه باردار بودم، هر یه ربع بیست دقیقه‌‌ میبردمش دستشویی ، به زیر دلش آب میزدم که جیش کنه ، کم کم فاصله بین دستشوییشو بیشتر کردم که یاد بگیره خودشو نگه داره... مثلا از ۲۰ دقیقه شد نیم‌ ساعت ، بعد ۴۵ دقیقه ، بعد یک ساعت ، همینطور عقب انداختم تا حتی ۳ ساعتم دستشویی نبردمش، بعداز چندماه که دیگه کامل بلد بود خودشو کنترل کنه ، کم کم خودش یاد گرفت که بهم بفهمونه دستشویی داره‌‌...چون حرف نمیزد که بگه جیش دارم، فقط یا شلوارشو در میاورد ، یا دستمو میگرفت میرفت سمت دستشویی... این مدلی یاد گرفت

🖤

چند سالگی گرفتید؟ از اول تو دسشویی جیش میکرد؟ دختر من خیلی خودشو کنترل میکنه

من از دو سالگی شروع کردم راحت میرفت تا اینکه یهو پی پیشو دید ترسید دیگه تو دستشویی نرفت چندماه بیخیال شدم،الان ۲ سال و نیمشه جیششو قشنگ میگه ولی هنوز پی پیشو نمیگه

دختر من تو دسشویی جیش نمیکرد همسرم گفت ببرش تو حموم شاید اونجا جیش کنه اونجا جیش کرد الان جیشش تو حم ...

دختر منم به هوای اب بازی تو حموم جیش میکنه ولی دسشویی اصلا..با مشاور حرف زدم میگه هر جا راحته بزار کارشو بکنه

چطوری گرفتید؟ ۲۷ ماهگی چطور اذیت میکرد؟

اصلا همکاری نمیکرد همش تو شلوارش جیش میکرد خیلی اذیت شدم 

درست فردای تولد سه سالگیش بازش کردم دوباره دو سه روز اول خودم هی میبردمش اگه نمیبردم خودش نمیگفت مخصوصا شماره دو رو من تا یه ماه باهاش درگیر بودم که اونم با قصه گفتن درست شد میترسید بره تو دستشویی تو شرتش میکرد واسه همین من همیشه یه کهنه تو شرتش میذاشتم جیششم با جایزه دادن میگفت مثلا شکلات خیلی دوست داشت میگفتم هرموقع حیش داشتی خودت بگی جایزه میدم ابنطوری دیگه کم کم یاد کرفت که بدون اینکه من بگم خودش بره 

شما هم این روش جایزه دادن و امتحان کن اگه دیدی نمیشه ولش کن تا سه سالگی 

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...