2777
2789
عنوان

زندگي در پرند

136 بازدید | 7 پست

سلام به همه ما مستاجريم بخاطر قيمتاي رهن و اجاره پايتخت ميخوايم بريم پرند...

كسي تجربه زندگي داره؟

چه فازي از همه بهتره؟

ساختموناي امام حسين تو فاز ٣چجوريه؟

جاش خوبه بنظر خودم اما ميگن واحداش زياده و براي سكونت خوب نيست!

ممنون ميشم هر اطلاعي داريد برام بنويسيد

🌼💜♥️

من یه عموی مجرد دارم که اونجا زندگی میکنه، الان دو ساله بخاطر کرونا که نرفتیم خونه‌ش اما یادم میاد خیلی مسیرش دور بود برامون و جایی که بود خیلی امکانات دوروبرش نبود، آنتن‌دهیش هم خوب نبود ولی خب قطعا الان خیلی فرق کرده، شهرای جدید زود رشد میکنن، بعلاوه که قطعا همه جاش این شکلی نیست.

بودجه‌تون به پردیس نمیرسه عزیزم؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

سلام من 2،3سال پیش اونجا بودم یه بار طررفای پارک فدک یه سال کووزو 5 یه سال کوزو 6 بد نبود کلا بی امکاناته اگه متشین داشته باشین بهتره ولی سمت کیسون نرو یا اوون ته تها افتضاع برهوته بعد هممین دیگه  من کلا صبورم  خیلی سخت نبود واسم عوضش خونه هاش قشنگن به عیر از کیسون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبه بدنیست ماپرندبودیم فازدو بهتره هم نزدیک میدان استقلاله همه واحداش کمه ۸ واحدساختمونا ماتوختمی مینشستیم ولی برای شماکه ازتهران میخواییدبیاییدپرند شایدسخت باش اوایلش بخاطر امکانات 

من یه عموی مجرد دارم که اونجا زندگی میکنه، الان دو ساله بخاطر کرونا که نرفتیم خونه‌ش اما یادم میاد خ ...

ممنون از محبتت

پرديس خيلي بهتر از پرند اما پرديس به محل كار شوهرم خيلي دور ميشه 

محل كارش يافت اباده

ممنون از محبتت پرديس خيلي بهتر از پرند اما پرديس به محل كار شوهرم خيلي دور ميشه  محل كار ...

فکر کنم اون شکلی بنده خدا یه دو ساعتی تو راه باشه😂 من از پردیس میرفتم انقلاب دانشگاه قشنگ یک‌ساعت و نیم میکشید، البته بدون ماشین. کلا هردوش برای کسی که ماشین نداره سخته به نظرم.

البته اجاره‌های پرند هم سبک‌تره و پول پیش‌ها فکر کنم

ایشالا یه خونه‌ی خوب و قشنگ با قیمت مناسب و با امکانات خوب پیدا کنید😍

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
فکر کنم اون شکلی بنده خدا یه دو ساعتی تو راه باشه😂 من از پردیس میرفتم انقلاب دانشگاه قشنگ یک‌ساعت و ...

انشالله عزيزم ممنون از محبتت با بچه كوچيك تو پايتخت خيليييي سخته