سلام دوستان من فردا میخوام برن عطاری قرص چاقی بگیرم کسی خورده جواب گرفته باشه مخصوصا فرشته که تعریف کردن توروخدا اگ کسی خورده ج گرفته بهم بگه نمیخوام برگشت داشته باشه
به هیچ وقت سراغ قرص نرو من حتی پیش دکتر طب سنتی هم رفتم دارو خوردم چاق هم شدم ولی دوباره برگشتم به حالت اول تازه کلی هم جوش زدم
اشتباهی که من کردم و نکن،قبلا پودر رویال مصرف کردم که کل دندونام خراب شده
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
من خودم خیلی لاغربودم خوردم یه جوری گشنه میکردو تپل شده بودم که نگو ولی دیگه تموم شد ادامه ندادم کم کم لاغر شدم چندجا از پوستم بدنم ترک برداشت اما موثرترین قرص البته شنیدم عوارضم داره من یکم پام درد میگرفت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=191909204]من خودم خیلی لاغربودم خوردم یه جوری گشنه میکردو تپل شده بودم که نگو ولی دیگه تموم شد ادامه ندادم کم ...[/QUOTEچن کیلو چاق شدی..کلا وزنتو از دست دادی
دختر دایم زمستون قرص فرشته خورد ار 48 کیلو شد 63 کیلو هنوز هم چاقه روزه هم گرفت همرو لاغر نشد منم گرفتن قرص فرشته ی هفته نخوردم از پا درد میمردم انداختم سطل اشغالی
من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
[QUOTE=191909204]من خودم خیلی لاغربودم خوردم یه جوری گشنه میکردو تپل شده بودم که نگو ولی دیگه تموم ش ...
بخدا وزنمو نکشیدم الان لاغرم ۴۵ کیلوام اما اون موقع فوق العاده تپل شده بودم مخصوصا صورتم میخوام باز بخرم روزی چهارتا مینداختم اما این دفعه خریدم میخوام روزی دوتا بندازم
اگه بتونی بخوری میشی چاق من که از پا درد میمردم یجوری که با دستمال میبستم استامینفون میخوردم چند تا جیغم هوا بود ولی دختر دایم چاق شد خیلی
من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
فکر کنم با این قرص باید شیر ماست زیاد بخوری تا پادرد نگیری