2777
2789
عنوان

خانمای سرزبون داربیان بگن چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از اینکه بری اونجا خودت بزن ب مریضی برا شوهرت ناز کن و از این اداها بعد پاشو با ذوق خودت آماده من ب شوهرت. هم بگو زود آماده شو بریم خونه مادرت خیلی ذوق خودتو ب رفتن نشون بده و از طرفی دیگ هم همش بگو اینجوری ام اون جوری ام. وقتی رسیدی خودت کامل بزن ب ناخوشی بگو چون تازه اولش حال دلت بده و حس تهوع بهت دس میده .ب کسلی خودت بزن ولی خانوادش تحویل بگیر .نه اینکه خودت زدی ب مریضی یه گوشه تخس کنی نه .خوش رو و خوش برخورد باش از اینکه رفتی ذوق نشون بده‌ ولی تا آخر خودت رو بزن ب بی حالی . موقع غذا خوردن بگو میترسم حالم بد شه بالا بیارم آخه یه چیزی سر دلمه .بعد بگو شاید اولش اینجوری حس میکنم .آخرش غدا خوردی آروم پاشو بگو ببخشد معذرت میخام من برم یه جایی تکیه بدم مثلن رو مبل برو بشین .دیگ خودشون جمع میکنن میشورن 

.اگ نشستن ک هیچی تو هم نشور

میدونن باردارید ؟ از همسرتون بخوایید کمک کنن غیر مستقیم اشاره کنن ک بهتره استراحت کنید و پا نشید

آره میدونن اونسری جاریم پانشدمن رفتم بشورم خواهرشوهرم گفت توهنوز وقت داری تا۳ماه دیه ظرف بشوری باشوخی گف.ولی دیروز رفتم دکتر دیه میگم دکترگفته کارنکن

آره میدونن اونسری جاریم پانشدمن رفتم بشورم خواهرشوهرم گفت توهنوز وقت داری تا۳ماه دیه ظرف بشوری باشوخ ...

اره و بگو دل دردو کمر درد دارم‌ولا دوست داشتم. کمک کنم حیف فسقلیم اجاره نمیده شمام با خنده و شوحی بگو 

تو خواستنی ترین ، نتوانستمِ منی  
شوهرم ک نیس شبکاره🥺ولی ممنون واقعا صحبتات عالی بود

فدات عزیزم .میتونی ب شوهرت زنگ بزنی براش ناز کنی بگو حالم بده ادا ناخوشی در بیار بعدش با ذوق بهش بگو میخام امشب برم خونه مادرت خیلی دوست دارم برم پیششون همه هستن کاش تو هم بودی بیشتر خوش می‌گذشت از این حرفا بهش بزن .شوهرت رو کامل در جریان حال ناخوشت بزار بخاطر اینکه اونجا رفتی اگ کاری نکردی دیگ خبر چینی نکنن برا شوهرت