2777
2789
عنوان

قالی بافا بیاین

733 بازدید | 50 پست

تاازه شروع کردم میرم کلاس.... میگن بعد از ۲۱ روز که دورش تموم شد مشغول ب کار میشید... کیا تجربشو دارن؟ کارای اداری حقوقشون کنه تصمیم گرفتم برم تو کار قالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با زحمتی که داره پول زیادی گیرت نمیاد 

جدی؟ گفتن دار بهت میدیم ببر خونه... واسه هر گرهی ۱۸ تومن انگارمیدن... اگر بیارم خونه دیگ کمترکار میکنم اما تو کارگاه اذیت میشم نه تکیه گاه دارن نه چیزی

جدی؟ گفتن دار بهت میدیم ببر خونه... واسه هر گرهی ۱۸ تومن انگارمیدن... اگر بیارم خونه دیگ کمترکار میک ...

کدوم شهری اسی

منم میخام قالیچه بیارم 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
جدی؟ گفتن دار بهت میدیم ببر خونه... واسه هر گرهی ۱۸ تومن انگارمیدن... اگر بیارم خونه دیگ کمترکار میک ...

اخه نمیتونی در طول روز زیاد ببافی بعد هم کل وقتت و میگیره چشم و کمر و هم داغون میکنه واسه سرگرمی خوبه اما انتظار پول نداشته باش هر کسی که میشناختم رفته سراغ فرش نهایت یه تابلو فرش واسه خودش بافته بعد گذاشته کنار 

اخه نمیتونی در طول روز زیاد ببافی بعد هم کل وقتت و میگیره چشم و کمر و هم داغون میکنه واسه سرگرمی خوب ...

چ بد... صاحاب کارگاه گف واسه هر گرهی ک بزنی ۱۸ تومن درامد میدیمت ‌.. ینی میشه درماه ۵۰۰ تا بزنیم... یا خودشون تعیین میکنن ک چند تا گره بزنیم درماه؟؟