2777
2789
عنوان

چرا بعضیا با فوت عزیزشون .......

2223 بازدید | 64 پست

چرا بعضیا بهشون سخت نمیگذره با فوت عزیزشون و سریع و راحت کنار میان و حتی فراموش هم میکنن؛ ولی من با گذشت زمان هم تاثیری نداشت؟

حس میکنم خیلی غیرطبیعیم و استرس میگیرم وقتی میبینم فقط من اینطوریم...

شماها زود کنار اومدین یا مثل من بودین؟؟

روانشناس و مشاور و اینارو هم اصلا روم تاثیری نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی فوت کرده

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

چون واقعیت مرگ رو قبول نکردی . برا همین سخت کنار میای . من فقط روز اول ناراحت میشم بعد خاک کردنشونم میگم بعد مدتی میبنمتون سفر بخیر . و تمام 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

منم عزیز از دست دادم، کنار اومدم گاهی از شدت غم اشک میریزم ولی زود برگشتم به حالت عادی....چون میدونم این ناراحتی هیچ تاثیری نداره هیچوقت اون برنمیگرده هیچوقت...فقط خاطراتش هستن که میمونن...اون الان تو دنیای دیگس و شاید حتی خودشم دلش نخواد برگرده،،،پس منم برای دیدارمون تا قیامت صبر میکنم❤❤❤

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما اگر خالص شوی با او صدایت میکند حتما

شما که نمیدونید بقیه در چه زمانهایی و در کجاها گریه میکنن یا غصه می خورن ... 

ما فقط اون قسمتی رو میبینیم که جلو چشممونه ... 

امان از قسمت های پنهانی ماجرا ...

مثلا اینایی که ارایش میکنن و عینک دودی میزنن چطور واقعا میتونن. مثلا برادر مادر یا عزیز از دست دادن ...

دقیقا ..یکی از نزدیکانم..روز فوت پدرش عینک آفتابی و آرایش مشکی کرده بود...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️