2777
2789

آدرس جایی که کار دارم...خیابان ولیعصر...بالاتر از ظفر...

باید سوییتم رو کدوم منطقه بگیرم؟؟یا کدوم مناطق بهش نزدیکه؟؟

اگه جایی رو هم میشناسین برا سوییت بهم معرفی کنین

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  
کاملا بستگی به بودجه ای که در نظر گرفتید داره

میشه راهنماییم کنی گلم؟؟من از شهر دیگه ای میخوام بیام و قیمتا و مناطق دستم نیست...

مثلا حتی نمیدونم آدرس که من میخوام برم برا کدوم منطقه تهرانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه راهنماییم کنی گلم؟؟من از شهر دیگه ای میخوام بیام و قیمتا و مناطق دستم نیست... مثلا حتی نمیدونم ...

کارش چیه.ارزششو داره ک بیای

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

سلام عزیزم،ببخشید تاپیکتو دیدم ک راجع ب وزن بچت تو هفته ۳۱ بود.....موقع تولد وزنش چقد بود؟؟؟امگا ۳ تاثبر داشت؟؟من ۴۰ هفته و ۱ روز گفت ریزه،یک و چهارصده وزنش....خیلی ناراحتم😔

سلام عزیزم،ببخشید تاپیکتو دیدم ک راجع ب وزن بچت تو هفته ۳۱ بود.....موقع تولد وزنش چقد بود؟؟؟امگا ۳ ت ...

گلم من بچم ۳۸هفته سزارین شدم و ۲کیلو و۹۰۰بود