2777
2789
عنوان

شوهر مزخرف من

1806 بازدید | 43 پست

دیشب شوهرم اومد خونه برقا هم رفته بودن شام هم نداشتیم این چند روزه هم یکم اشتهاش باز شده خیلی میخوره نشست هندونه و پنیر از این چیزا اورد داشت میخورد منم با خنده گفتم وای خدا این چقد میخوره اخه

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونم قهر کرد نخورد بعدش منم هی همشو جمع کردم گذاشتم یخچالکلا سر غذا عین بچه ها قهر میکنه اینم مامانش اینطوری بارش اورده هر سری نخوره بیوفته دنبالش که بیا بخور فلان منم محلش ندادمبعد چند دقیقه هی شوخی میکردم اونم محلم نمیداد منم پاشدم رفتم حموم یکساعت ونیم بعدش اومدم دیدم خوابش برده گفتم پاشو بیا جات بخواب

(#نه_به_خشونت_علیه_زنان)منو تو تاپیک های زیبایی_پوست_مو... تگ کنین لطفا با تچکر 🌷😊》❌شاید باورتون نشه اما هنوز یه سری احمق وجود دارن که وقتی میخوان از یه زن تعریف کنن میگن خیلی مردی!!❌(یبوستی 🐴 است)💜سال ۹۵ با نی نی سایت اشنا شدم فک کنم صدمین کاربریمه اینبار خیلی بده که تو نی نی سایت اشنا داشته باشی🤦‍♀️😡●منو بابت تاپیک های دروغم حلال کنین مجبور بودم🥴😬🙏🏻🤕

خب چون میخوره مزخرفه؟

به به عجق موج میزنه😍

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بعدشم دعوامون شد منم جامو عوض کردم البته یکساعت بعدش رفتم کنارش خوابیدمصبحم که بیدار شد اصلا محل نداد رفت منم حاضر شدم اورد خونه مامانم با خانواده همسرم یه ساختمونیم خواهرشوهرم صبح بچه اشو فرستاده که سینی فرتو بده پیتزا درست کنیممن چون تازه عروس هر سری میاره یه چیری میپزه منم تا همسرم بیاد رفتم پایین گفت میگم حالا که تو میری من اینو چطوری بپزمحالا خودشون توستر دارنااا از وقتی من اومدم میگن این خراب شده و نمیپزه و فلان منم گفتم بده (همسرم) بزاره گفت اخه بده گفتم اره بعدشم گفتم خودتم

خب خودتم برو بالا 

الان هم خونه مامانمم دیگه نمیدونم رفتن بالا یا نه خونه ماهم بهم ریخته بود  امروزم وقت دکتر دارم نمیدونم حالا چطوری به شوهرم زنگ بزنم بیاد از طرفیم کلا حالم ازش بهم میخوره یک ماه نیست که عروسی کردم ولی هیچ لذتی از زندگی نمیبرم خیلی افسرده شدم رفتار همسرم خیلی مزخرف شده حالم بهم میخوره از خودش واون خانوادش

خیلی قهر میکنه عین بچه ها

بنده خدا شام نداشته، داشته هندونه میخورده، چرا گفتی این چقدر میخوره؟ حرفت قشنگ نبوده، بقیه اش هم نفهمیدم مشکل کجا بود 

کلالا سر مسایل بیخود هردو دارید دلخوری درست میکنید