2777
2789
عنوان

سلام خانوما لطفا بیاین

77 بازدید | 4 پست

سلام خوبین ؟به نظر شما عشق چجوریه؟من خودم همسرمو خیلی دوس دارم هرکاری براش میکنم دلم میخواد اونم همین جوری باشه ولی نیس.یعنی یا میگه خستم یا میگه فکرم مشغوله خیلی باهاش حرف زدم ولی درست نمیشه. شما چه نظری دارین؟

دلتون بی غم🌹
زياد حرف نزن دم دستش نباش مردا دوست دارن هميشه چشم بگذارن واونا كه قايم هستن پيدا كنند

چیکار کنم یعنی؟نباشم یعنی کجا باشم همه ی وقتش مغازس صبح میره تا سه پنج میره تا یازده مدت کمی هم که خونس انگار نیس🥺😥

دلتون بی غم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=191894710]چیکار کنم یعنی؟نباشم یعنی کجا باشم همه ی وقتش مغازس صبح میره تا سه پنج میره تا یازده مدت کمی هم که خ ...[/QUتو خونه باش ولى خيلى با مراقبه ،خودت رامشغول كن خيلى منتظرش نباشى كه وقتى مياد خودت اذيت نشى

[QUOTE=191894710]چیکار کنم یعنی؟نباشم یعنی کجا باشم همه ی وقتش مغازس صبح میره تا سه پنج میره تا یازد ...

ممنون که وقت میزاری و جواب میدی.همه ترسم اینه که زندگیمون تکرای بشه همه ی تلاشم اینه که باعشق و علاقه پیش بره ولی برعکسه😢😢😢بعضی وقتا میخوام مثل خودش بی تفاوت باشم گذشت نکنم ولی میترسم 

دلتون بی غم🌹