2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما خودتون هم استفاده کردید ؟  

آره من دیدم ولی اول سال بود زیست مازو ندیده بودم عمارلو ثبت نام کردم ولی زیست ماز از همه بهتره عااااالللیه چند جلسشو که دیدم شیمی هم هردوتا رو دیدم ولی از مصلایی بیشتر خوشم اومد

آره من دیدم ولی اول سال بود زیست مازو ندیده بودم عمارلو ثبت نام کردم ولی زیست ماز از همه بهتره عاااا ...

ممنون عزیزم  🌹فیزیک چی ؟ م تعریف قضاتی رو شنیدم شما باهاشون کار نکردین؟

ممنون عزیزم  🌹فیزیک چی ؟ م تعریف قضاتی رو شنیدم شما باهاشون کار نکردین؟

نه ولی یحیوی برای تدریس مفهومی عاااااااااااااااااااااااااااالیه بهترینه خیلی قشنگ درس میده ولی یه کلاسایی ماز داره کلاس تست پیشرفته برای 4 تا اختصاصی درس نمیده فقط تست میزنه کلاس به شدت خوبییییییییه و بیشترین تطابق رو تستاش با کنکور 99 داشته تستاش یه سر و گردن از همه جا بهتره ماهی یه جلس 

نه ولی یحیوی برای تدریس مفهومی عاااااااااااااااااااااااااااالیه بهترینه خیلی قشنگ درس میده ولی یه کل ...

خیلییی لطف کردی گلم 😍خدا خیرت بده منو که از سرگردونی نجات دادی .ایشالا هرجا که هستی موفق باشی 🌷خودت کنکوری هستی؟ 

خیلییی لطف کردی گلم 😍خدا خیرت بده منو که از سرگردونی نجات دادی .ایشالا هرجا که هستی موفق باشی 🌷خود ...

آره عزیزم شما دوازدهمی یا پشت کنکوری؟برای ریاضی هم کسی که خیلی خوب و مفهومی درس بده ملاک پوره ولی زیست ماز چون رو متن کتاب درس میده و جملات کتابو کاملا موشکافی میکنه از همههههه بهتره چون زیست اصل کتاب درسیه اصلا جزوه هم نمیده درصد تطابق نحوه تدریس و تستاش با کنکور 99 نه از ده بود 

آره عزیزم شما دوازدهمی یا پشت کنکوری؟برای ریاضی هم کسی که خیلی خوب و مفهومی درس بده ملاک پوره ولی زی ...

من یازدهم سال دیگه کنکور دارم و تازه میخاام شرو کنم 😔

عزیزم به نظرت من کلاس تست پیشرفته ماز رو برای فیزیک وشیمی برم بهتره یا از تدریسای یحیوی و مصلایی استفاده کنم ؟ شما از کدوم استفاده میکنین؟ 

من یازدهم سال دیگه کنکور دارم و تازه میخاام شرو کنم 😔 عزیزم به نظرت من کلاس تست پیشرفته ماز رو برا ...

ببین حل تست پیشرفته ماز فقطط تسته اصلااااا درس نمیده اگه همه چیو تا 60 یا 70 درصد بلدی میخوای کلاس پیشرفته بری تست پیشرفته مازو ثبت نام کن چون مصلایی و یحیوی مفهومی و از صفر شروع میکنن درس میدن شیمی بابایی هم خیلی خوبه هر دوتا رو ببین ببین کدومش بهتره چون یه سری میگن بابایی برای نظام جدید بهتره ولی هر کی یه طوره من خوشم ازش نیومد

من یازدهم سال دیگه کنکور دارم و تازه میخاام شرو کنم 😔 عزیزم به نظرت من کلاس تست پیشرفته ماز رو برا ...

میتونی با دوستاتم شریکی ثبت نام کنی تست پیشرفته ماز ماهی یه جلسه هر درسیم 750 کلا ماز تو زیست و شیمی آزموناش بیشترین شباهتو به کنکور دارن