2777
2789

بیاین که دو روزه دارم واستون مینویسم.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای حاجتم صلوات بفرستین اگ پربازدید شد ممنون💔😢

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤

یگو

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
۱۱ چیخ

تاپیک های قبلشو ببین میفهمی 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه.
بیاین که من بالاخره عقد کردم🥰
قشنگ دو روز وقت گذاشتم همه چیزو با جزئیات براتون تعریف کنم.
خب با وجود کرونا جان خیییلی برامون سخت بود که بتونیم مراسم نامزدی بگیریم چون همه جا بسته بود و این کارمون رو خیلی سخت میکرد.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

، 😁😍

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه. بیاین که من بالاخره عقد کردم🥰 قشنگ دو روز وقت گذاشتم همه ...

مبارکه خوشبخت بشی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

آتلیه‌های عکاسی و آرایشگاه‌ها هنوز هم بسته بودن و ما مجبور شدیم به صورت آزاد اونا رو بیاریم خونه که هزینه‌ش خیلی بالاتر بود. لباسمم دوختم و از بیرون نگرفتم. برای دسته گل و گل‌آرایی سفره عقدمم دوست آرش کمکمون کرد. فکر کنم قبلا بهتون گفته بودم دوست آرش گلفروشی داره. کیک رو هم الحمدالله قنادی‌ باز بود سفارش دادیم 😁 کرونا بهمون رحم کرد. 

فعلا برقا رفته کور شدیم/:

خانما جان شوشوتون  رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔                    دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند                  رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد             و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند                 های و هویش را در آستانه افق محو میکند            در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام                     در گورستان دریا غرق میشود...

برای مراسممون هم باغ یکی از آشناهامون مراسم گرفتیم. هم ما هم آرش‌اینا خودمون باغ داریم ولی خب نوع کاشت درخت‌ها باعث میشد نتونیم میز و صندلی بچینیم ولی باغ فامیلمون خیلی درخت نداره و کار ما راحت‌تر میشد. البته اینجا کرونا باعث شد مراسمم خیلی خوب و رویایی بشه و من واقعا راضی بودم.