2777
2789
عنوان

مگه خدا نگفته ان مع العسر یسرا؟؟

405 بازدید | 38 پست

پس چرا پدر من از بچگیش کلی رنج و سختی و غم و غصه کشید (اگه بخوام بگم از رنج ها و غصه هاش کتاب میشه) ولی به مرحله آسونی نرسید و تو سن 56 سالگی فوت شد؟

اونم با دردناک ترین نوع جان کندن.

در صورتیکه پاک ترین و مظلوم ترین و بی گناه ترین مردی بود که من تا الان شناختم

چقدر شبا تو خلوتش دعا میکرد به درگاه خدا و گریه میکرد. تو مسجد از اول تا اخر کارش دعا و راز و نیاز بوده. خودشم میگفت بقدری دعا کردم که همه ی دعاهای مردمو جمع کنن به اندازه من نمیشه.

میگفت نمیدونم این دعاهام کجا میره چی میشه چرا مستجاب نمیشه. در صورتیکه هیچ گناهی نکرده بود و مومن و معتقد بود

پس چرا خدا طبق گفته اش برای بابام عمل نکرد؟

مگه تو قران نگفته پس از هر سختی آسونیه. پس چرا نشد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید امتحان الهی بود😞

ان شاءالله اون دنیا جاش بهشته

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

خدارحمت کنه...منم همش میگم دعاهام کجامیره چون خیلییییییییییییی دعامیکنم ولی بی نتیجه وزندگیم پرازمشکلات و مریضیه ازبچگی و تاالانم ک مجردم۳۲هستم و هنوززززم مشکلات داریم کلا خانواده 

شاید امتحان الهی بود😞 ان شاءالله اون دنیا جاش بهشته

اگه امتحانه؛ پس چرا خدا تو قران اونو گفته؟

اگه قرار بر امتحانه که نباید با قطعیت توی قران بگه بعد از هر سختی آسونیه. نمونه بارزش پدرم. که کلی حسرت و آرزو و خواسته های براورده نشدشو با خودش تو گور برد و ناکام شد

خدارحمت کنه...منم همش میگم دعاهام کجامیره چون خیلییییییییییییی دعامیکنم ولی بی نتیجه وزندگیم پرازمشک ...

من فکر میکنم دلم پاک و صاف نیست... یه سریا اذیتم کردن و ناراحتیش هنوز تو قلبمه و پاک نشده

شما چطور؟

اخه میگن براورده شدن دعا قلب پاک و صاف میخواد که بدون گناه باشه

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍

هرکه در این بزم مقرب تر است

جام بلا بیشترش می‌دهند

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...