2777
2789
عنوان

مشکل قد

293 بازدید | 21 پست

دوستان  من و شوهرم هم قدیم ۱۶۶

خونواده من بیشترمون قدمون بلند و نرماله 

اما خانواده شوهرم همشون قدشون کوتاه و همشون ام شکل همو دارن  احتمال اینکه بچه دار بشیم ۹۰ درصد به شوهرم ببره.

خانواده شوهرم خدایی خیلی خوشگل همششششون چشم آبی  و بور دختراشون هم سفید و تو دل برو فقط مشکل قد دارن

ما بخایم بچه دار بشیم  و بچم به شوهرم ببره .. تو دوران بارداری ربطی به منم داره ک چی بخورم ک تاثیر داشته باشه رو قد

یا اینکه  بچه دار بشم بفرستمش والیبال ؟  منو شوهرم خیلی درگیر این ماجرا هستیم 

میشه راهنمایی کنید

❤️کاربری دست سه نفره❤️

هر خوشگلی ی عیبی داره دیگه 

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ورزش فک میکنم مشکل قد حل میشه مخصوصا بسکتبال بستکبال یکی از این دوتا بلاخره 😂

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

بابا ما هم هر دو   ۱۷۰ ایم خدا کنه کلا بچه هام همه چیشون به باباشون بره مخصوصا پسزام که با خیال راحت عروس بگیرم انقدر که مرد خوبیه 🤒

حالا قدشونم به باباشون بره مهم نیس 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

ديروز برنانه طبيب يك متخصص غدد نوزادان اوردت بود

ميگفت جمع قد پدر مادر تقسيم به دو 

اگر بچه پسر باشه به اضافه ٦ دختز باشه منفي ٦

ميشه قد بچه احتمالا(جمع و منعاش رو دقيق يادم نيست)

قبل بلوغ يعتي اگر دختر دار بشي هفت سالگي بايد ببري ازمايش بدي يك سري درماتهغ ميشه انجام داد تا چندسانت افزايش قد ايجاد كرد 

💕

ولی من عیبی ندارم

چرا عزیزم

اعتماد ب نفست کمه فقط😂😂

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

عزیزم از همون بچی به تغذیه اش برس

هر روز چند لیوان شیر و پرش

و اینکه کلاس والیبال یا بسکتبال و شنا بفرستش مطمئن باش قدش از دوتاتون بلندتر میشه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖