در یک حرکت انتحاری انفجاری قطع رابطه کردم باهاشون بیشتر از دوماهه😂
کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در یک حرکت انتحاری انفجاری قطع رابطه کردم باهاشون بیشتر از دوماهه😂
تعادل نداشتن همینه عزیزم.یه روز عبد و عبید و یه روز اینجوری قطع رابطه.منم نمیگم خیلی خوبم ولی دارم خودمو اصلاح میکنم تو هم میتونی تلاش کن.نه مظلوم باش نه ظالم
یعنی باید چجوری رفتار میکردی؟ اگه خانواده شوهر خوب باشن چی
خوب نبودن متاسفانه و من اینو میدونستم و باز اعتماد کردم (از قبل میشناختمشون)
کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
خوب تعادل نداشتن همینه عزیزم.یه روز عبد و عبید و یه روز اینجوری قطع رابطه.منم نمیگم خیلی خوبم ولی دا ...
چهار سال کشیدم بسمه دیگ ،آدمایی نیستن ک اشتباهاتشونو متوجه بشن و اصلاح کنن برعکس سوارت میشن و اذیتاشونو بیشتر و بیشتر میکنن،البته خداروشکر همسرم همه جوره پشتم بوده ولی خب من خودمم در مقابل خودم مسئولم ک از حقم دفاع کنم و متاسفانه نکردم و ضربه خوردم
منم واقعا اینو نفهمیدم، صمیمی خوبه یا خشک و رسمی یا بدجنس یا قط رابطه.
با فامیل دور چجوری رفتار میکنین؟؟ همونجوری جدی و با احترام ( نه خشک نه صمیمی)