2777
2789

چ برنامه هایی براش دارید .

من پسرم یک ساله و نیمه س وقتی بیدار میشه بعد صبحونه دادن بهش و کارهای روتینش میشه شیر و پوشک  تلویزیون و روشن میکنم اسباب بازی هاشو بهش میدم اما خوشش نمیاد خودم باهاش بازی میکنم یک ساعت اینا اما راضی نمیشه آخه من ک دائم نمیتونم باهاش بازی کنم همش از دستم ناراحته و میاد دنبالم غر میزنه ک بیا بازی تازه بعضی وقتا اصلا ب بازی معمولی هم راضی نمیشه میگه بریم بیرون واقعا نمی‌دونم چیکار کنم راه حل دارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل روز در اختیارشم اون وسطا وقت کنم اشپزی و گردگیری ولی کلا بعد بچه دار شدن الویت اول و اخرم پسرمه شده کل روز باهاش بازی کردم ۲۱ ماهشه ... شوهرم که بیاد کارامو انجام میدم اصلا سخت نمیگیرم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من وسرم ۹.۵ ماهشه

۷اینت بیداره پوشک و شیر دوباره میخوابه باز بیدار میشه بازی میکنیم کتاب میخونیم باهم بعد ی چرت میزنه میبرمش بیرون میاییم

اب بازی حالا هر روز ی بتزی

عصرم میبرمش بیرون باز

کلا وقتی بیدارع ۱۰۰٪ وقتم با اونه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

ببرش خونه همسایه بزار با بچه همسایه بازی کنه

بچه همسایه رو بیار خونه خودت

آهنگ بزار . دوتایی تون باهاش بخونید برقصید . بعد کارهاتم انجام بده.

مثلا موقع پخت و پز که میگه بام بازی کن

تو اهنگ بزار بگو بیار برقصیم

بعد از همون اشپزخونه هم غذا بپز هم برقص با بچت هم بخون

شعر یادش بده شعر بخونه

ویدیوکال بگیر با مامان بابات یا خواهر برادرت. باهاشون حرف بزنه

💃💃💃💃
پرستار بچه بگیر  ، من که پرستار دارم خیلب خوبه

ماهی چقدر میدی چند ساعت

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

عزیزم تا سه سالگی اینجوری بعد مستقل میشه یکم تحمل کن

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
من وسرم ۹.۵ ماهشه ۷اینت بیداره پوشک و شیر دوباره میخوابه باز بیدار میشه بازی میکنیم کتاب میخونیم با ...

پسر من تایم بیداریش زیاده منم بیداره همش در اختیارشم  اینجوری اصلا ن ب کارهای خونه میرسم ن ب کارهای خودم

من که خودم شاغلم دوست ندارم هزینه بدم پرستار چه کاریه اخه

جاری منم شاغله ولی پرستار گرفته چون به کاراش نمیرسید . پرستار هم بچه رو نگه میداره هم کارای خونه و اشپزی میکنه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته