2777
2789
عنوان

ازدواج دختر 13ساله با پسر30ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 102 پست

من کلا تو نی نی سایت به یه سری پروفایل ها شک دارم . مثلا دختره ۱۵ سالشه هم ازدواج کرده هم بچه داره !! اینا کجان که ما نمی بینیم ؟ حتی تو دهات هم موارد این جوری کمه . مگر دیگه عشایر و اینا 

اونا هم در اون حد نیستن گوشی بگیرن دستشون بیان تو نی نی شایت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان،من میخوام بگم این چیزابعیدنیست چون ب چشم دیدم توشهرما همه دختر ۱۳سالهاازدواج میکنن بچهدارمیشن،دخترهمسایه مابایکی ازدواج کرده ک هفده سال ازخودش بزرگتره!چنسالم میگذره ک این ازدواجای ایجوری..ادامه داره..جای تعجبم نداره ..اگ دوطرف باهم بسازن مشکلی پیش نمیادک..۱۳سالهای الان خیلی زود..بزرگ میشن..اونم واسخاطرفرهنگ عجیبمونه!!...

خوبه دیگه دارن شوهرش میدن به شغل و وضع مالی طرف! چقدر چندشششششش

وام بچشونم که ۱۰۰میلیون شده اکثرا بهونه میارن که نداریم خودشون ۱۰۰میلیونو میگیرن باهاش دوتا دونه جهاز دم دستی میدن بقیه پولم میزنن به جیب

خدایا داده ونداده ات راشکر
من الان 16سالمه خودم چندماه پیش ازدواج کردم

عزیزم چقدر زود ازدواج کردی  شوهرت خیلی ازت بزرگتره ؟من ۱۵ سالمه و خواستگار هم دارم ولی مامانم بابام تا ۱۸ سالم شه نمیزارن میگن باید درستو بخونی و کنکور در بیای بعد ولی انشالا که خوشبخت شی چیشد که ازدواج کردی😅

یه تاپیک خیلی مفید زده بودم راجب کودک همسری و در اوج احترام اطلاعات خیلی خوبی بینمون ردو بدل شد 

الان دیدم ترکیده همینجوری بی دلیل 

وقتی برای قانون و کله گنده های این مملکت کودک همسری فایده و منفعت داره توقع چی دارین؟خود نی نی سایت زده ترکونده همچین تاپیکی که هیچ مشکلی هم نداشت فقط از معایب یه فاجعه اجتماعی توش بحث شده بود ما از کله گنده ها انتظار داریم

واقعا متاسفم

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱