nastiya مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2464 عنوان خونریزی پریودم خیلی کمه!ب این مسئله ربط داره؟ 183 بازدید | 9 پست دوستان من ۴ماهه پریودنشدم الانم هشت روزه آمپول پروژسترون زدم و دیشب مقدارتقریبازیادی ترشح قهوه ای تیره داشتم ک بنظرم پریودبود.اماالان که بیدارشدم میبینم هیچ خبری نیس!ولی اون حالت پریودوپیچ خوردن دلو...رودارم دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝 1400/03/02 | 06:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_پناه عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2089 باردار نیستی؟ بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️
sara_naz_ عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 609 چند روز دیگه راه میافته من پلی کیستیکم هرماه همینطوری پریود میشم لخته قهوه ای شروع میشه یک هفته طول میکشه تا خونریزی کنم. رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید
nastiya مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2464 باردار نیستی؟ طول این مدت ۴باری بیبی چک زدم آخریش ۱۰روزپیش بوده.محافظت شده هم هستم.معمولا پریودم باهمین ترشح شروع میشه.چکارکنم خونریزیم زیادشه؟ دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
nastiya مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2464 بی بی چک بزن ده روزپیش زدم.رابطه محافظت شده هم دارم دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
ماه_پناه عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 2089 طول این مدت ۴باری بیبی چک زدم آخریش ۱۰روزپیش بوده.محافظت شده هم هستم.معمولا پریودم باهمین ترشح شروع ... زعفرون غلیظ دم کن بخور ببین خوب نمیشی.گل گاو زبونم شنیدم خونریزیو زیاد میکنه امتحان کن اما زعفرون تو اولویت بزار بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️
nastiya مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2464 چند روز دیگه راه میافته من پلی کیستیکم هرماه همینطوری پریود میشم لخته قهوه ای شروع میشه یک ه ... میخواستم بدونم راهی هست خونریزیم زیادشه.خودمم پریودم باهمین علائم شروع میشه معمولا دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
sara_naz_ عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 609 میخواستم بدونم راهی هست خونریزیم زیادشه.خودمم پریودم باهمین علائم شروع میشه معمولا من کار خاصی نمیکنم شاید زعفرون غلیظ کمک کننده باشه رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید