2777
2789

دوستان من ۴ماهه پریودنشدم الانم هشت روزه آمپول پروژسترون زدم و دیشب مقدارتقریبازیادی ترشح قهوه ای تیره داشتم ک بنظرم پریودبود.اماالان که بیدارشدم میبینم هیچ خبری نیس!ولی اون حالت پریودوپیچ خوردن دلو...رودارم

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز دیگه راه می‌افته 

من پلی کیستیکم هرماه همینطوری پریود میشم لخته قهوه ای شروع میشه یک هفته طول میکشه تا خونریزی کنم. 

رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید
باردار نیستی؟

طول این مدت ۴باری بیبی چک زدم آخریش ۱۰روزپیش بوده.محافظت شده هم هستم.معمولا پریودم باهمین ترشح شروع میشه.چکارکنم خونریزیم زیادشه؟

طول این مدت ۴باری بیبی چک زدم آخریش ۱۰روزپیش بوده.محافظت شده هم هستم.معمولا پریودم باهمین ترشح شروع ...

زعفرون غلیظ دم کن بخور ببین خوب نمیشی.گل گاو زبونم شنیدم خونریزیو زیاد می‌کنه امتحان کن اما زعفرون تو اولویت بزار 

بِه از این چه شادمانی🥰✨ که تو جانی و جهانی 😌❤️
چند روز دیگه راه می‌افته  من پلی کیستیکم هرماه همینطوری پریود میشم لخته قهوه ای شروع میشه یک ه ...

میخواستم بدونم راهی هست خونریزیم زیادشه.خودمم پریودم باهمین علائم شروع میشه معمولا

میخواستم بدونم راهی هست خونریزیم زیادشه.خودمم پریودم باهمین علائم شروع میشه معمولا

من کار خاصی نمیکنم شاید زعفرون غلیظ کمک کننده باشه

رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید