2777
2789
عنوان

فردا پسرمو ميبرم آزمايش خون

124 بازدید | 12 پست

از فكرش خوابم نميبره.يه ماشين گرفته بودم تو كيفم گذاشته بودم كه موقع خون گيري نشونش بدم حواسش پرت شه اونم از شانس پيدا كرد.الان نميدونم چيكار كنم بايد تو راه قايمكي باز تخم مرغ شانسي چيزي بگيرم اعصابم خيلي خرده.دو سال و نيمشه

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه یه ازمایش اینقدر یزرگ کردن داره عزیزم؟

تا حالا آزمايش خون نبردم ميترسم كولي بازي دربياره موقع خونگيري نميدونم استرس دارم دست تنهام هستم بچمم كه زر زره

بشون بچرو موقع ازمایش روی مای خودت قفبلش کن دستشو محکم نگه دار که یوقت دستشو تکون نده خدای نکرده یه اسباب بازی براش بگیر 

حتما حتما یه چیز خوراکی شیرین تو کیفت باشه بچه سرش گیج نره

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
تا حالا آزمايش خون نبردم ميترسم كولي بازي دربياره موقع خونگيري نميدونم استرس دارم دست تنهام هستم بچم ...

تو بغلت نگهش میداری دستشو میگیری یا خودشون میان کمکت عزیزم.اصلا نگران نباش.گریه رو که میکنه.ولی زود یادش میره با یه هدیه 

تا حالا آزمايش خون نبردم ميترسم كولي بازي دربياره موقع خونگيري نميدونم استرس دارم دست تنهام هستم بچم ...

نه عزیزم .اون که ذهنیتی از آزمایشگاه نداره بترسه 

حالا به لحظه بخواد گریه کنه .خیلی جاها اتاق کودک داره .تکنسینها هم واردن و سریع برای بچه رو انجام میدن

بشون بچرو موقع ازمایش روی مای خودت قفبلش کن دستشو محکم نگه دار که یوقت دستشو تکون نده خدای نکرده یه ...

ممنون عزيزم از راهنماييت

تو بغلت نگهش میداری دستشو میگیری یا خودشون میان کمکت عزیزم.اصلا نگران نباش.گریه رو که میکنه.ولی زود ...

ممنون عزيزم از اميدت

نه عزیزم .اون که ذهنیتی از آزمایشگاه نداره بترسه  حالا به لحظه بخواد گریه کنه .خیلی جاها اتاق ...

ممنون عزيزم اميدوارم كه اينجوري باشه