2777
2789

چند بار دیدم بعضی خانوما گفتن تو نینی سایت با دعا و اینا میشه فلان کرد نمیدونم اعتقاد باید داشته باشم یا نه ولی میخوام امتحان کنم چون دیگ نمیدونم چیکار کنم 😔 دعایی وجود داره که یکی که هم دیگرو خیلی دوست دارن ولی چون یه چیزایی شده نمیتونن کنار بیان با بعضی چیزا کاری کرد که کنار اومد یعنی من کنار میام اونم کنار بیاد فراموش کنه بعضی چیزارو 😔😔

اره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داره وقتی یه چیزایی میشه فلان میشه یعنی شما باهم جور نیستید مگه زوره؟

نه جوریم ولی گذشته من واسش مشکله سعی میکنه فراموش کنه ولی نمیتونه دعایی وجود داره ک کمک کرد تو این موضوع

خب میدونی راهی ؟

خب باید بری پیش ادمش .ولی اگر اون راضی نباشه نکن .به نظرم بهتره نکنی چون این گناه کبیره اس 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره ذکر عظیم "یاودود" عشق بسیار زیادی میندازه بین زوجین (رابطه پاک باید باشه) 

دستور خوندش 1001 مرتبه هست با وضو رو به قبله در جای پاک و آروم

بین ذکر صحبت نباید بکنید و پشت سر هم خونده بشه، با صوات شمار میتونید بخونید زود تموم میشه کلا 20-30 دقیقه بیشتر طول نمیکشه

بعد تموم شدن ذکر به دوتا شیرینی  به نیت عشق کثیر فوت میکنید و یه صلوات میفرستین و هر دو از شیزینی میخورین 

تا حالا به هرکی گفتم چند ساعت بعد و یا روز بعدش بهم گفتن معجزشو دیدن 🙂🙏🏻🌿 منم دعا کنید❤

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
نه جوریم ولی گذشته من واسش مشکله سعی میکنه فراموش کنه ولی نمیتونه دعایی وجود داره ک کمک کرد تو این م ...

اصلا سمت دعا نویس یا جادوگر نرید اینا موکل دارن، موکل هارو میندازن تو زندگیتون مشکلات بدتر به وجود میاد 

از عالِم بزرگ شهرتون بخوایین تفعل بزنه به قرآن و دستورات قرآنی بده بهتون یا حداقل ذکر و دعاهای قرآنی بخونید که معجزه میکنه واقعا🙂

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
اصلا سمت دعا نویس یا جادوگر نرید اینا موکل دارن، موکل هارو میندازن تو زندگیتون مشکلات بدتر به وجود م ...

هر ذکر دعای قرانی میدونین بهم بگین همشو میخوام انجام بدم

خیلی ممنون دعات میکنم 💖💖💖💖مرسییی

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😊

فقط بعد از انجام و تاثیرش بهم بگو خب 🙂❤