2777
2789

یبار یه پسره برای اینکه مخ دوستمو بزنه شماره بده رفت براش یه پاکت گنده گیلاس آورد 🤣 فک کن پسر غریبه.. آخرشم نگرفت چون خیلی ضایع بود

هی دنیا یکم تندتر برو ببینیم تش چی میشه

خودم ی بار ک دبیرستان بودم ی پسره اینقد پیله کرد بود شماره بده منم برنداشتم آخر انداخت تو تاکسی حال جالب اینجاست روش نوشته بود ساعت 2تا 4بعدازظهر انگار دکتره نوبت داده😂😂😂🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار یه پسره برای اینکه مخ دوستمو بزنه شماره بده رفت براش یه پاکت گنده گیلاس آورد 🤣 فک کن پسر غریبه ...

چ حیف این همه هزینه کرده گیلاس خریده دست ردم ب سینه ش زده😂😂😂🤣

پسره ۲۰کیلومتروبامن اومد موقعی که پیاده شدم شماره داد،دوباره راهشوبرگشت خب همون اول شماره میدادی 😂ه ...

😂😂😂😂🤣زنگ بزن عاقا گناه داره میفهمی گناه باهات 20کیلومتر اومده 

هنوز سنی نداری گلم من سی سالمه 

میدونم ولی الانو داری با قدیم مقایسه میکنی... من که از بچگیم همیشه ساکت بودم مشغول بودم... الان انقدر بده همه چیز از دبستان این چیزا شروع میشه آخرالزمانه