2777
2789

این خواهر من خیلی خاصه اصلا یه آدم عجیب غریبیه در نوع خودش، سنش بالا نیست ۲۴سالشه، ولی من مطمئنم با افزایش سن هم همین مدلی میمونه ، خیلی مستقله اصلا به کسی علاقه مند نمیشه،دوست و رفیق نداره ، دختر حتی، چه برسه پسر، ابراز علاقه رو هم نمیگیره مگه مستقیم بیان بهش بگن که بازم فقط در میره، من یه مورد پسر مناسب بهش معرفی کردم برای ازدواج، میگه با من از ازدواج حرف بزنی بلاکت میکنما! 

بنظرتون دختری که اینجوریه بعدا عوض میشه و حس نیاز به عشق و ازدواج پیدا میکنه؟ شما اینجوری نبودید؟ 

چ منع😑

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم اون یه ادم مستقله و حق داره خودش برای زندگی خودش تصمیم بگیره منم بودم ناراحت میشدم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

خوش به سعادتش... کاش هرگز عاشق نمیشدم. اابته نطمئتی کسیو دوست نداره ؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤