2777
2789
عنوان

اونایی که مستأجرن بیان

118 بازدید | 4 پست

خودمون بهترین نقطه ی شهرمون خونه لوکس ساختیم اما چون با جاریام و مادرشوهرم همسایه بودم و اذیتم کردن تصمیم گرفتم از اون خونه در بیام و اینو هم بگم همسرم حتی برای زمین ساختمونمون پول داد اما مادرش نامردی کرد و به اسم ما نزد الان اون خونه به اسم مادرشوهرمه ۵ماهه مستاجریم راستش خونه ای که ساکن شدم هم کوچیکه هم خیلی قدیمیه همه چی نیاز به تعمیرات داره خیلی اذیت میشم ده بیست روز دیگه زایمان میکنم یه دختر 19ماهه هم دارم حقوق شوهرمم بد نیست آیا دعایی هست که بخونم و خونه دار بشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اشتباه کردی عزیزم رفتی، تو هم مثه جاریت میموندی چرا خودتو اواره کردی.

ولی در مورد سوالت من ۴۰ بار سوره مائده و چله ی سوره حشرو خوندم خونه دار شدیم، خیلی بهش اعتقاد دارم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اشتباه کردی عزیزم رفتی، تو هم مثه جاریت میموندی چرا خودتو اواره کردی. ولی در مورد سوالت من ۴۰ بار س ...

جاریام خیلی آدمای دو به هم زنی بودن چندباری از تو خونم طلسم پیدا کردم یکبار پشت بوم بودم با چشمای خودم دیدم جاریم جلوی درم خاکستر ریخت مادرشوهرمم خیلی آدم بدی بود باردار بودم سر یه دعوای الکی دست روم بلند کرد و به شکمم ضربه زد خیلی آدمای خطرناکی بودن هربار که شوهرم میوه یا گوشت و خوراک برای خونمون می‌خرید مادرشوهرم دعوا راه مینداخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریام خیلی آدمای دو به هم زنی بودن چندباری از تو خونم طلسم پیدا کردم یکبار پشت بوم بودم با چشمای خو ...

اووووه چه آدمای پستی 😳😳😳😳

خوب کاری کردی پس جنگ با گراز پیروزی نداره حالا این نذرارو بخون ایشالله خدا بهت یه خونه عالی میده توکل بخدا

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی