2777
2789
عنوان

داستان خیانت شوهرم به من و توجیه کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3268 بازدید | 112 پست
نمیخوام بگم ببخشش ...اما باغچه رو هم زیرو روو کنی یه عالم کرم پیدا میکنی....وقتی چکش کردی بخوای نخوا ...

نه عزیزم هر باغچه ای کرم نداره تازه مال بعضیا کرم نیست ماره دیگه 

تا بدانجا رسید دانش من، که بدانم همی نادانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچ وقت خودتو با امثال این کثافتا مقایسه نکن و درگیری فکری پیدا نکن.اون زن وقتی تورا میدیده قط ...

مرسی عزیزم واقعا حرفت یکم آرومم کرد ولی آخه اون شوهر کثافطم چی .چرا خدا جواب اینارو نمیده

عزیز شما چند وقت پیش مچشو گرفتی بود اره، تاپیک زدی؟ اگه شماید، جدا شو، توبه گرگ مرگه چه برسه به این ...

ن گلم اولین بارمه همین قضیه رو تاپیک زدم

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
ممتاسفانه نابود کرد اعتماد بنفسم رو خیلی عوضی خیلی همیشه منو مقصر نشون میده

حتما برو پیش یه روانشناس

یا مطالب روانشناسی بخون

سعی کن یه کلاسی چیزی بری و با یه گروه دوست بشی

و از سمت اون ها حمایت بشی و اعتماد به نفست رو دوبارخ بدست بیاری

معلومه تصمیمات اشتباه هست اینجا خانمهایی میان میگن شوهرم برای چندمین بار خیانت کرده ولی به خاطر بچها ...

اکه ادامه بده اینم بچه دار میشه و تهش با بچه که خیانت ببینه قطعا مجبور به خاطر بچه بسازه و بسازه

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
اسی کامل حق با توعه. مگر هرکس تو اسنپ کار میکنه خیانت نمیکنه؟ بهرحال همون صیغه کردن هم پول میخواد از ...

منم همینو بهش گفتم  خودش چند وقت پیش اومد بهم گفت شوهر خالت تو نزدیکا زده مجرد کلیم خندید بهش

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
بعد گفتم تو اگه جای من بودی چیکار میکردی گفت من فکر میکردم که این آدم اگه منو دوست نداشت اینهمه &nbs ...

خودت بشین فکر کن ببین آدم توانمندی هستی که از پس بچه ت بدون بابا بربیای یا نه اگر جنم داری و میتونی نمون هم کتک بخوری هم اخلاق نداشته باشه هم خیانت کنه خدایی پکیج کامله!!!

تا بدانجا رسید دانش من، که بدانم همی نادانم
منم همینو بهش گفتم  خودش چند وقت پیش اومد بهم گفت شوهر خالت تو نزدیکا زده مجرد کلیم خندید بهش

خب همونجا باید مچش رو میگرفتی مردی ک منظور و غرض نداره تو همچین سایتی چیکار میکنه اخه؟