2777
2789
عنوان

داستان خیانت شوهرم به من و توجیه کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3268 بازدید | 112 پست
بعد گفتم تو اگه جای من بودی چیکار میکردی گفت من فکر میکردم که این آدم اگه منو دوست نداشت اینهمه &nbs ...

دختر خوب و عزیزم. 

متاسفانه ما به علت عدم امورزش sex Ed  در کشورمون فکر میکنیم پروتکل بهداشتی فقط کاندوم هست و بیماری هم ایدز. 

لطفا برای شوهرت توضیح بده که با هربار نزدیکی با هر فردی امکان انتقال بیشتر از صد نوع ویروس اچ پی وی و انواع ویروس های دیگه مقاربتی هست حتی اگه کاندوم استفاده کنه! و شریک جنسی کمتر یعنی زندگی سالم و سلامت جسمانی و روانی. عواقب ویروس اچ پی وی عزیزم تنها سرطان دهانه رحم نیست ! سرطان آلت و معقد و سرطان گلو و حنجره و ریه هم متعاقب این بی قید بودن ها اتفاق میوفته ! 

از طرفی، بعضی آدم‌ها کاری هستن. ربطی به ارزش قایل بودن برای شریک زندگیشون نداره. 

بشین خودت دو دوتا چهارتا کن. 

ببین ارزش داره سلامتی و روح و روانت رو بذاری پاش ؟ 

در ضمن 

آدمی که اینقدر بی پرواست که اینطور عکسش رو توی اپلیکیشن میذاره و ترس از ابرو نداره خیلی ترسناکه. 

بعدشم آدمی که فکر کنه زنش میخواد بره میره از توی اپلیکیشن صیغه از بین روسپی ها زندگی تشکیل میشده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو پیش یه روانشناس یا مطالب روانشناسی بخون سعی کن یه کلاسی چیزی بری و با یه گروه دوست بشی و ...

گآخی فکر میکنم بدترین آدم رو زمین این نکبت هر غلطی میکنه یجور وانمود میکنه که مقصر منم خودشو بالاتر میدونه خودشو خوشگل تر میدونه خودشو بهتر میدونه خودشیفته احمق 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
منم همینو بهش گفتم  خودش چند وقت پیش اومد بهم گفت شوهر خالت تو نزدیکا زده مجرد کلیم خندید بهش

حس خوب یا مثبتی نمیشه داشت واقعا خیلی بده حرفاشم همه الکیه که کاری نکردم‌تو‌اون برنامه و.... کرده ولی حتما پشیمونه اگه بار اولشه یه فرصت بهش بده ولی این تاپیک شما خیانت بوده و بس

دقیقا گور باباشون.ب جهنم .مگه مارو تو گور این‌گورب گورا میخوابونن.😁

آره باباچیزی جز پایین اومدن اعتمادبنفس وگریه زاری نمیمونه واس ما هرغلطی میکنن بکنن خیلی تحفن😏

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
بعد گفتم تو اگه جای من بودی چیکار میکردی گفت من فکر میکردم که این آدم اگه منو دوست نداشت اینهمه &nbs ...

عزیزم من دقییییقا جای تو بودم، شوهرم ی مدت باهام سرد شده بود فهمیدم ی کاسه ای زیر نیم کاسه شه، بعد از تولد دخترم بود، نشونهاشم ۹ تا کاندوم تو خونه مون بود غیب شد شوهرم گفت تو اسباب کشی گم شده!

چند روز پیش زیر صندلی ماشین ی بسته کاندوم دیدم، شوهرم مثل شوهر تو حرف میزد در آخرم راضی ب طلاق نشد زیر بار نرفت فقط دستشو رو قرآن گذاشتم و با این ک میدونم هزار بار بهم خیانت کرده باهاش زندگی میکنم و ب قران واگذارش کردم

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون

یعنی ایشون اگه با شما ازدواج نکرده بود کار نمیکرد و کارتن خواب میشد ک میگه کار کردنش بخاطر شماست؟!!! 

عزیزم شوهرتون کلکسیونی از اخلاق و رفتار های بد و مشمئز کننده اس.. دقیقا به چیش دلت خوشه؟ به بد اخلاقیاش؟ به گیر دادناش؟ به تحقیراش؟ به کتک زدناش؟ به خیانتش؟؟ شما فک میکنی تو اون برنامه کسیو پیدا نکرده؟ فک میکنی جای دیگه کارای دیگه نکرده؟ 

شما همون اولین بار ک کتک خوردی باید میفهمیدی با چه موجودی طرفی.. 

الان چطور ممکنه جدا شدن ازین ادم اشتباه باشه؟؟ هر اخلاق و رفتار بدی ک تو زندگی مشترک میشه داشت رو داره ایشون دیگه!  

زودتر هم برو ازمایش بده.. به شما بیماری مراقبتی منتقل نکرده باشه.. 

مرسی عزیزم واقعا حرفت یکم آرومم کرد ولی آخه اون شوهر کثافطم چی .چرا خدا جواب اینارو نمیده

خواهش میکنم گلم.میدونم خیلی سخته وحشتناکه منم زنم درک میکنم ولی این جور زنها فقط برای تخلیه شهوت مرد خوبن وگرنه هرگز زن خودشون راقابل مقایسه با اون جور زنهای فاسد نمیکنن شوهرت هم خدا جواب کثافت کاریش را اخر یه جایی نیده مگه ممکنه خدایی که این همه عدالت داره از گناه وناحقی های بنده اش بگذره توی قران گفتن به اندازه ذره ای بدی کنی بهت برمیگرده

عزیزم زود تصمیم نگیر اعصابتم خراب نکن اشتباه کرده دیگه خدا که نیس همه ادما میتونن خطا کنن جای حرص خوردن بشین ببین کجاها کم گزاشتی براش که تونسته این غلط رو بکنه من جای تو باشم میرم سراغ زنه میترسونمش دیگم زیادی سر این مسئله با شوهرت درگیر نشو بگذر ازش ولی فکر کن مطالعه کن مشاوره بگیر که چطور زندگیتو اعتماد بنفستو بهتر کنی 

سلام
به نظر من طلاق بگیر
خودت میگی چند دفعه مچشو گرفتی
اینبارم که مچشو گرفتی اصلا انکار نمیکنه
 تلاشتو بکن....باهاش حرف بزن
اگه دیدی واقعااااااااااااااااااا واقعااااااااااااااااااا سر به راه شد برگرد سر خونهه و زندگیت 
اما بزاار خودشو به اب و اتیش بزنه
اگه نشد بازم همون کار کرد بیخیال شو
اگه کسیو داری که پشتت وایسه و حمایتت کنه به نظرم طلاق بگیر
بعضیا به خاطر بچه هاشون میمونن و میسازن اما
این  کار غلطه...چون بچه ها دیر یا زود میفهممن و شوهرتم دیگه کلا بی خیال میشع ....بچه هات ممکنه حتی ت رو پیش باباشون ضعیف ببینن
به انواع بیماری های جنسی گرفتار بشن
طلاق همیشه بد نیست فقط ما خیلی بزرگش کردیم
ت اعتمادت رو از دست دادی
حتی اگه بخوای ادامه بدیم کم میاری
سر هر چی دعوا میکنی
وقتی میرع بیرون تموم فکر و ذکرت این میشه که نکنه دوبارع همون کارو رو بکنه

این زندگی خودتهو ما هیچی ازش نمیدونم
بشین خوب فکر کن ببین ایا میتونی دوباره بهش اعتماد کنی ایا این  توان رو داری؟
اگه شد حتی به مشاور مراجعه کن

منم امروز فهمیدم شوهرم خیلی وقته بهم خیانت میکرده اونم بایه زن شوهردار که دوتا بچه داره داغونم بدجور ...

نه اینجوری نیست اتفاقا احساس تحقیر شدن میکنن اینا. احساس به درد نخور بودن. چون از منظر روانشناسی خودشون می دونن که یه وسیله بازی هستن. اکثر اینجور زنها برای انتقام از شوهرشون یا مسائل دیگه وارد اینجور بازی های کثیف میشن. اگه تجربه اولشون هست دیر یا زود میفهمن که چه عاقبت دردناکی داره. بعضیاشون بعد این اتفاقات به حدی حس پوچی و بی ارزشیشون فعال میشه که حتی به خودکشی فکر می کنن و یا برای فرار از این حس بد باز وارد یه بازی جدید میشن و همینطور این تله رو در خودشون فعال تر می کنن. هیچ مردی هم تا به حال همسرش رو بخاطر چندتا هرزه رها کرده. هرزه ها زیادن و در همون حد قابل استفاده هستن نه بیشتر.