2777
2789

سلام بچه ها... راستش من اصلا اهل تاپیک زدن و مسائل شخصی زندگیمو بازگو کردن نیستم. این دومین تاپیکیه که تاحالا زدم.. ولی واقعا حالم بده. ما پنج ساله ازدواج کردیم. دو سال و عقد و سه ساله خونه خودمم. شوهرم از هر نظر که فکرشو بکنید بی نقصه. تو این پنج سال هیچ کمبودی نداشته و خیلیم دوستم داره منم خیلی دوستش دارم... تازگیا متوجه شدم شبا بعد غذا میره تو اتاق وقتی ازش پرسیدم اول یکم انکار کرد بعد که اصرار کردم گفت من ناس مصرف میکنم... البته میدونم که ناس ماده مخدر و قوی نیست اما به هرحال خیلی حالم بده... میگه از قبل ازدواج مصرف میکرده. قسم خورد قوق داد گفت میزارمش کنار فقط بهم یکماه زمان بده... از اینکه احساس میکنم ۵ سال این موضوع رو نفهمیدم حالم بده... دیگه مثل قبل بهش اعتماد ندارم... وقتی تونسته اینهمه مدت اینو از پنهان کنه ممکنه بازم اتفاق بیفته؟؟ الان دوشبه انقدر گریه کردم دیگه چشام باز نمیشه... قسم خورد. گریه کرد گف تورو خدا منو ببخش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش فرصت بده 

وقتی آدم خوبیه 

وقتی دوست داره و نمیخاد از دستت بده حتما کنار میزاره 

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 
ندیدم فقط خودش گفت... میگی بهش بگم بهم نشون بده؟؟؟

مستقیم بهش نگو سعی کن سر از کاراش دربیاری اگه ناس باشه چیز خاصی نیست خیلی سریع هم میتونه ترک کنه ولی مطمئن باش که ناسه شاید چیز دیگه باشه و دیده که تو مشکوک شدی ازت مخفی کرده

آره واقعا اعتمادمو از دست دادم.. خیلی زیاد بهش اعتماد داشتم... شاید بگم بیشتر از پدرم

مشکل همین بنظرم ببین اگه تو زمینهای دیگه مواد پیشرفت داشت تجدید نظر کن ناس بری کار کردن زیاد استفاده میکن