2777
2789
عنوان

پر مو بودن😖

| مشاهده متن کامل بحث + 6900 بازدید | 58 پست

چی بگم فقط تیغ بهم میسازه کاش نازکتر بودن حداقل آبرو نزاشتن برام زود ب زود رشد می کنن کلفت و تیره

همه جا هستن

مهمونی مسافرت برم خونه بزنم تا برسیم نوک میزنن بیرون

اعصاب نزاشتن حداقل دستام کاش نداشت

ب امید لیزر زندم

فقط خدا میدونه منچ عذابی میکشم بین اینا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پیامات انقدر نقطه چینیه؟    

سوال منم بود

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
چی بگم فقط تیغ بهم میسازه کاش نازکتر بودن حداقل آبرو نزاشتن برام زود ب زود رشد می کنن کلفت و تیره ه ...

دقیقاااااا دقیقا😢تازه تیغم ک میزنی جای موها یجورایی انگار مشخصع باز😢😢😢

در من ، عمیق ترین تمدن تنهایی مدفون است..
وا یعنی لیزر دائمی نیس؟؟؟؟؟ من فک کردم لیزر کنم راحت میشم برا همیشه😐

والله من که پاهامو 10 سال پیش لیزر کردم اینجوری نبوده. با اینکه تو این 10 سال تمدید هم نکردم اما خیلی تک و توک دراومده. اتفاقا خیلی هم پر مو بودم 

دقیقاااااا دقیقا😢تازه تیغم ک میزنی جای موها یجورایی انگار مشخصع باز😢😢😢

اره حدیث داریم نوره باید بزنی ک ب مرور کم میکنه

لیزرم ک من پرسیدم ۸۵۰تومن شده کل بدن فقط برا صورتم میخوام برم ولی منتظر بارداری ام چون اقدام دارم مضره بدنم رو میخوام نوره امتحان کنم انشاءالله موهای زاید برن و برنگردن یا خدا ثروتمندم کنه خودمو خلاص کنم

خارش پوست رو یادم رفت بگم    

خجالت از همسر    

اصلا کنارش نمیشینم اتاق خوابمون حتی روزاهم تاریکه تاریکه اعتماد بنفس ندارم همسرمم ب روم اورده یبار غیر مستقیم حق میدم بهش

ما خانوادگی پرمو هستیم

چی بگم فقط تیغ بهم میسازه کاش نازکتر بودن حداقل آبرو نزاشتن برام زود ب زود رشد می کنن کلفت و تیره ه ...

عزیزم. به نظرم پر مو بودن آسون ترین مشکل دنیاست. چون راهکار راحتی داره. من خودم مثل شما بودم همیشه مصیبت داشتم پاهام همه لک شده بود از موهای زیر پوستی. اگه یه مهمونی عروسی دعوت میشدم تب میکردم. باید از یه ماه قبل خبر داشتم که اینارو پرورش میدادم واسه اپیلاسیون با موم 😅. بعدش که لیزر کردم به معنای واقعی راحت شدم

اره حدیث داریم نوره باید بزنی ک ب مرور کم میکنه لیزرم ک من پرسیدم ۸۵۰تومن شده کل بدن فقط برا صورتم ...

اصلا پوست ادم زشت و تیره و شبیه مردا میشع😢😢

من اصن خیلی جاها بخاطر این مشکل نمیرم😢

عزیزم. به نظرم پر مو بودن آسون ترین مشکل دنیاست. چون راهکار راحتی داره. من خودم مثل شما بودم همیشه م ...

لیزرم باز در میاد اخه