2777
2789
عنوان

باشوهر بداخلاقم چکار کنم

88 بازدید | 9 پست

سلام خوبید دیگه خسته شدمراز زندگی با شوهرم شور همه چیزو دراورده خستم کرده متنفر شدم ازش هر روز دعوا بحث سر هر چیز کوچیک حتی دستامو شستم آب پاشید کمی  پارکت فوحشم داد که پاکش کنم جلو بچم میترسم رو روان بچمم تاثیر داشته باشه دلم میخواد فقط بمیره تا این حد متنفرم ازَ شما راهکاری برای رفتار با اینجکر مرد سراغ دارید تو مغتزش میدونم بگو بخند با زناو دخترای مرردم داره میرسه خونه سگ مسشه یعنس ی وقتای خوبه خیلی خوبه باهام یهو سر ی موضوعی ۱۸چ درجه میچرخه اخلاقش خستم کرده دگ شما کمکم کنید دلم خونه از دستش

ببین چیزایی که شما گفتی چیزی نیست که ما از اینجا حلش کنیم مگر اینکه خود شوهر شما مشکلش حل بشه 

مشکل ایشون وسواس.خود رای بودن . واینها باید مشاوره بشن

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا خیلی ازش میترسی بهترین کار اینه ک ازش نترسی و وظیفتو انجام بدی ولی کم محلیش کنی 

دگ منم محل سگ بهش نمیذارم اصلا دوکلنه حرف باهم نمیزنیم برا خودش میاد میره میخوابه میخوره همه چیمون جدا جدا از قدین گفتن بپه دار بشید گرم بشید ماسرد وسرد تر میشیم یک سال جاشم باهام جدا کرده

منم شوهرم سر چیزای بیخود گیر میداد الکی بعد سریع خودمو تغیر دادم جوری که حرف تو دهنش نباشه بعد دید چیزی پیدا نمیکنه اینسری من برعکس کردم یکم بهش گیر دادم تا فهمید کارش اشتباهه،تو هم سعی کن آتو ندی دستش به خودتو خونه حسابی برس،ببین دردش چیی نزار اصلا دهنشو باز کنه.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
دگ منم محل سگ بهش نمیذارم اصلا دوکلنه حرف باهم نمیزنیم برا خودش میاد میره میخوابه میخوره همه چیمون ج ...

خب این یه زن دیگ تو زندگیشه ولی مجبوره تورو تحمل کنه من مطمعنم تو هم یا باید بسازی و بجنگی و ک اصلا پیشنهاد نمیکنم یا طلاق بگیری ک پیشنهاد میکنم 

خب این یه زن دیگ تو زندگیشه ولی مجبوره تورو تحمل کنه من مطمعنم تو هم یا باید بسازی و بجنگی و ک اصلا ...

یعنی هست ؟؟؟؟یعنی خیانت میکنه خودشم ناکس بهم گفت مردی که خونه اسایش نداشته باشه میکشه به بیرون خب کسی نیست بفهمونتش خودش اسایشو ارامشو ازین خونه گرفته با اخلاق گندش بهم امروز گفت حرومزاده سر کولر روشن کردن دعوا راه انداخت اینرفوحشو داد منم بچه و برداشتم بردم اتاق اخه امنیت ندارم کتکتمم میزنه

یعنی هست ؟؟؟؟یعنی خیانت میکنه خودشم ناکس بهم گفت مردی که خونه اسایش نداشته باشه میکشه به بیرون خب کس ...

اره کاملاااا کس دیگه ای هس و همه ی مهر و محبتش رو گذاشته واسه یه نفر دیگ بهت قول میدم و اینکه حاضره تو رو عذاب بده تا اون شخص رو خوشحال کنه و میخواد کاری کنه ک تو فک کنی خودت مقصری بهترین کار اینه ک هرچی سریع تر ازش جدا شی  شکایت کنی مهریتو بگیری و بهش بگی لیاقتتو نداره 

اره کاملاااا کس دیگه ای هس و همه ی مهر و محبتش رو گذاشته واسه یه نفر دیگ بهت قول میدم و اینکه حاضره ...

بچم چی میشه این وسط همشم بهم گیر میده میگهرتا صبح ب کی چت میکنی همش آنلاینی ناکس نمیفهمه تنهام از تنهاییبم آنلاین میشم با دوتا دوست دردو دل بکنم اصلا منو نمیفهمه عمرم جووونیم پوچ شد تو این خرابشده 

بچم چی میشه این وسط همشم بهم گیر میده میگهرتا صبح ب کی چت میکنی همش آنلاینی ناکس نمیفهمه تنهام از تن ...

بخدا اون بچه از خداشه تو زودتر شوهرتو ول کنی اخ بخاطر باباش اینقد عذاب میکشه ک ارزوی مرگشو میکنه