2777
2789
عنوان

بیاین بازی 😃🙂🙃🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 88 پست
منم بگین نگین 

خب تو با دور وریات فرق داری حس میکنم دختر خاصی هستی .

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 خوب چیزه بگم از بس ضایه بازی دراوردم تو سایت اگ کسی منو بشناسه دیگ 100 درصد مطمئن میشه خوده ...

اسم مثل هم زیاده😂

نترس😂😂

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
گفتم از رو اسم کاربری بگید😁😂🤦‍♀️

به وقتش جدی به وقتش شوخی یه وقتایی مدیریت داری یه وقتایی اصلا حوصله شو نداری و اینکه بلدی کجا چی بگی چی نگی .

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
به وقتش جدی به وقتش شوخی یه وقتایی مدیریت داری یه وقتایی اصلا حوصله شو نداری و اینکه بلدی کجا چی بگی ...

چرا همتون درس میگید:/

چقد حدساتون درسته لهنتیا:/

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
چرا همتون درس میگید:/ چقد حدساتون درسته لهنتیا:/

😎😎😎ما اینیم دیگه .

اگه خاص منظورت دیوونگی و اسکل بازیمه بلــــه😌😎⁦🤦🏻‍♀️⁩🤣

خوشوقتم عزیزم من هم یک نمونه اسکل و دیوونه هستم 😂

سلام منم بگین اسمم هانیه

هم اسم خودمی پس نظری ندارم .🙃🙃😂😂