تیلوریا مدیر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 3595 عنوان بیاین بازی 😃🙂🙃🤩 | مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 88 پست بیاین اسممون و بگیم و از رو اسم شخصیت بقیه رو حدس بزنیم .😉😉😉 یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم 1400/03/01 | 17:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6871 ینی درست بود؟😬😕 ن بابا نمیشناسمت😕 ها حاجی کموکی درس بود😐😂 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
تیلوریا مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 3595 منم بگین نگین خب تو با دور وریات فرق داری حس میکنم دختر خاصی هستی . یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
ماhلیلی عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 8409 😂😂😂 خوب چیزه بگم از بس ضایه بازی دراوردم تو سایت اگ کسی منو بشناسه دیگ 100 درصد مطمئن میشه خوده ... اسم مثل هم زیاده😂نترس😂😂 میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
تیلوریا مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 3595 گفتم از رو اسم کاربری بگید😁😂🤦♀️ به وقتش جدی به وقتش شوخی یه وقتایی مدیریت داری یه وقتایی اصلا حوصله شو نداری و اینکه بلدی کجا چی بگی چی نگی . یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6871 به وقتش جدی به وقتش شوخی یه وقتایی مدیریت داری یه وقتایی اصلا حوصله شو نداری و اینکه بلدی کجا چی بگی ... چرا همتون درس میگید:/چقد حدساتون درسته لهنتیا:/ کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6871 اسم مثل هم زیاده😂 نترس😂😂 ولش کن منصرف شدم😐😂😂 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
تیلوریا مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 3595 چرا همتون درس میگید:/ چقد حدساتون درسته لهنتیا:/ 😎😎😎ما اینیم دیگه . یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
ماhلیلی عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 8409 ولش کن منصرف شدم😐😂😂 دختره سردو یخ😒😂😂 میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6871 دختره سردو یخ😒 😂😂 اتفاقن هسم😐👊😂 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
yellow_girl عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 4570 خب تو با دور وریات فرق داری حس میکنم دختر خاصی هستی . اگه خاص منظورت دیوونگی و اسکل بازیمه بلــــه😌😎🤦🏻♀️🤣 و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . .🦋💫
تیلوریا مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 3595 اگه خاص منظورت دیوونگی و اسکل بازیمه بلــــه😌😎🤦🏻♀️🤣 خوشوقتم عزیزم من هم یک نمونه اسکل و دیوونه هستم 😂 یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
تیلوریا مدیر استارتر عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 3595 سلام منم بگین اسمم هانیه هم اسم خودمی پس نظری ندارم .🙃🙃😂😂 یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم
yellow_girl عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 4570 خوشوقتم عزیزم من هم یک نمونه اسکل و دیوونه هستم 😂 😂😂❤️ و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . .🦋💫