2777
2789
عنوان

اف اس اچ

2528 بازدید | 19 پست

بعد دوسه ماه استفاده داروهای طب اسلامی ذخیره تخمدانم از یک دهم به پنج دهم رسید سایز تخمدانهام هم که خیلی ریز شده بودن نرمال شدند. ولی اف اس اچم همچنان بالاست و تخمدانم حاوی فولیکول ریز هستن. فولیکولهام رشد نمیکنن. میدونم برای کاهش اف اس اچ چاره ای نیست ولی اگه کسی تجربه ای داره یا از کسی شنیده لطفا راهنماییم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پایین ده باشه. مال من بالای صده

عزیزم انشااله با دارو مشکلت حل شه..  ببخشید یه سوال دیگه اینکه حتما باید روز سوم پریودی ازمایش انجام بشه؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
عزیزم انشااله با دارو مشکلت حل شه..  ببخشید یه سوال دیگه اینکه حتما باید روز سوم پریودی ازمایش ...

پایین اوردن اف اس اچ  دارویی نداره متاسفانه. منم شنیدم میگن روز سوم دقیق تر نشون میده

قرصشو سه ماهه میخورم ویتاگنوس هم میخورم هنوز اثر نکرده

من اف اس اچ بالای 100 داشتم دمنوش استفاده کردم الان شده 34 بازم استفاده میکنم توکلم به خداست  البته داروهای گیاهی هم مصرف کردم و حذف استرس

قرصشو سه ماهه میخورم ویتاگنوس هم میخورم هنوز اثر نکرده

من اف اس اچ بالای 100 داشتم دمنوش استفاده کردم الان شده 34 بازم استفاده میکنم توکلم به خداست  البته داروهای گیاهی هم مصرف کردم و حذف استرس