2777
2789
عنوان

فرهنگیان عزیز چند لحظه لطفا😌

114 بازدید | 9 پست

درمورد انتقالی فرهنگیان میخواستم بدونم میشه با توجه به اینکه قبل از شروع کار از فرهنگیان تعهد گرفته میشه که به مدت ده سال در یک استان تدریس کنه

میشه بدون در نظر گرفتن تعهد به استان دیگه انتقالی دائم گرفت تا حالا کسی بوده یا کسی رو میشناسید این کارو کرده باشه؟

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیدید اطرافیانتون کسی با پارتی تونسته بگیره

بله دوست صمیمی من با پارتی بجای ۵ سال تعهد فقط ۱ سال خدمت کرد بعدش پرید مرکز استان خوش و خرم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بله دوست صمیمی من با پارتی بجای ۵ سال تعهد فقط ۱ سال خدمت کرد بعدش پرید مرکز استان خوش و خرم

واقعا چه خوب پس راه داره

ممنون که وقت گذاشتید😊

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
واقعا چه خوب پس راه داره ممنون که وقت گذاشتید😊

خواهش میکنم 🙏

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️