2777
2789
بفرما گلم

۱۱روز دیگ دو تا امتحان پشت هم دارم خیلی استرس گفتم میگن استادا سخت گیرن دارم میخونم اما استرس شدیدی حالم گرفته چی کار کنم از شرایط امتحانات دانشگاهت بگی بدون تقلب ک جم میکردی درسا؟ چطور استرس کنترل کنم یکبش ۴۰۰ صفحه حفظی سخت

یکیش هم محاسباتی سنگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امرتون .

۱۱روز دیگ دو تا امتحان پشت هم دارم خیلی استرس گفتم میگن استادا سخت گیرن دارم میخونم اما استرس شدیدی حالم گرفته چی کار کنم از شرایط امتحانات دانشگاهت بگی بدون تقلب ک جم میکردی درسا؟ چطور استرس کنترل کنم یکبش ۴۰۰ صفحه حفظی سخت

یکیش هم محاسباتی سنگین

۱۱روز دیگ دو تا امتحان پشت هم دارم خیلی استرس گفتم میگن استادا سخت گیرن دارم میخونم اما استرس شدیدی ...

باید بخونی و نت برداری کنی نکات مهم معمولا وقتی میخوندم میفهمیدم چه سوالایی مهمه بیشترم همونا میومدن نت برداری خیلی کمکت میکنه دروس حجم بالا بهتر بفمی. درباره استرس هم که طبیعی باشه بخونی کمتر میشه توکلت بخدا

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

چقدر شماها خوب بلدید منم آرزومه برم دانشگاه علوم پزشکی

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
۱۱روز دیگ دو تا امتحان پشت هم دارم خیلی استرس گفتم میگن استادا سخت گیرن دارم میخونم اما استرس شدیدی ...

پزشکی؟

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒