2789

یه فیلمه دوربین مداربسته پخش شده پسربچه روبه زورمیبره توماشینو فرارکردن 

ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش جا خونمون یک دختری هم از اسنپ پیاده میشه بره خونه خاهرش میدزدنش البته دوروزمونده بوده بع عروسیش ازش خبر ندارم دیگه ولی فکر میکنم ینفر از قصد اینکارو کرده مثلا یکی دوسش داشته چون عروسیش بوده اینجوری کرده نمیدونم هرچی هس من انقدر ترسیده شدم ک دیگه تنهایی نمیرم بیرون

خودمون بد تریم .رحم نمیکنیم به خودمون

کلیپه رو دیدین تو یکی از استانهای خودمون سگ رو انداختن به جون بچه شتره؟قلبم تیکه تیکه شد از صدای گریه های بچه شتره.عین آدم ناله ی دردناک میکرد  

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
کلیپه رو دیدین تو یکی از استانهای خودمون سگ رو انداختن به جون بچه شتره؟قلبم تیکه تیکه شد از صدای گری ...

چقدر بعصی ها پستن.باید همین کارو با خودشون بکنن تا درس عبرت بشه برای بقیه