2777
2789
عنوان

ناراحتم بچه ها😫بیاین تو رو خدا

316 بازدید | 56 پست

دیشب یکی از همکارام که آقاست زنگ زد ،هیچ جوره هم قطع نمیکرد همش سوال کاری میپرسید ، شوهرمم پرسید کی بود باهاش حرف زدی منم چون حساسه بهش گفتم خواهرم بود ،بعد من صبحا به خورده دیرتر میرم سرکار ،(من و همسرم یه جا کار میکنیم)همون پسره که زنگ زده بود گفت خانم فلانی ممنون اطلاعات دیشبتون خیلی کامل بود از این به بعد همش به شما زنگ میزنم ،شوهرمم فهمید اون دیشب زنگ زده  دیگه خیلیییییی عصبانی شد ،بعد یه پرونده رو کامل پر نکرده بودم جلو همه همکارا داد زد سرم.من زودتر اومدم خونه الانم زنگ زد گفت عصر بیام تکلیفتو روشن میکنم☹️خیلی ناراحتم خیلی هم میترسم چیکار کنم؟؟خونه مامانم اینا هم شهرستانه😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دروغ گفتی

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

حساسم که باشه حقیقتو میگفتی بعدشم به اون اقا میگفتی مسایل کاری رو نصف شب زنگ نمیزنن حق الان با شوهرته

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

انصافا خودتو بزار جای شوهرت 

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭