2777
2789
اره  مال ما یک هفته زودتر از مال شما تمومه  نیش ناش نیناش ناش💃💃💃

خب فورجتون کمتره اینم ذوق داره😂✌

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره یذره فشار زیاده ولی زودتر تموم میشه  جونم 😺😺🤩🥳🥳

آخی😂

خداروشکر امتحان پیام روهم با موفقیت پشت سر نهادم✌😐

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
افرین👌🏻 ریاضی چطور بود؟ راستی پات خوب شد؟ امتحانای ما نصف شد دیروز

ریاضی خیلییی راحت بود

اونم کامل میشم

راستی دستم بودا😁

نه متاسفانه خوب نشد باید عمل کنم:/

نصف شد؟ینی چی؟

ریاضی خیلییی راحت بود اونم کامل میشم راستی دستم بودا😁 نه متاسفانه خوب نشد باید عمل کنم:/ نصف شد ...

خداروشکر 

ان شالله همه رو ۲۰ بشی

جدی دستت خوب نشده؟

پس امتحانارو چطوری میدی؟

کی باید عمل کنی؟

عمل کنی خوب میشه؟

کلا ۱۰ امتحان بود ۵ رو دادیم ۵ موند (این پدیده نصف شدن نام دارد)😄

کاربر خانوم
خداروشکر  ان شالله همه رو ۲۰ بشی جدی دستت خوب نشده؟ پس امتحانارو چطوری میدی؟ کی باید عمل کن ...

مرسیی توهم همینطور

نه دیگه باید عمل کنم آخه دست چپه میتونم امتحان بدم

آره با عمل خوب میشه فقد باید خیلی مراقبت کنم بعدش

و احتمالا ورزشو یه مدت باید بزارم کنار😭

آهااان فهمیدم😂

امتحانای ما هنوز به پدیده نصف شدن نرسیدن

مرسیی توهم همینطور نه دیگه باید عمل کنم آخه دست چپه میتونم امتحان بدم آره با عمل خوب میشه فقد باید ...

قربونت

پس راست دستی

عیبی نداره خوب بشه وقت برای ورزش زیاده 

دقیقا مشکل دستت چیه؟

ان شالله شما هم به پدیده نصف میرسید😄😅

کاربر خانوم
قربونت پس راست دستی عیبی نداره خوب بشه وقت برای ورزش زیاده  دقیقا مشکل دستت چیه؟ ان شالله ش ...

آره

آخه ممکنه دیگه نتونم والیبالو ادامه بدم😭

رباطش پاره شده

داداش نکبتم هولم داد افتادم:///

آره به زودی ماهم میرسیم😢

آره آخه ممکنه دیگه نتونم والیبالو ادامه بدم😭 رباطش پاره شده داداش نکبتم هولم داد افتادم:/// آره ...

ای بابا 

میگم براز این داداشتو من بزنم میگی نه😅

اگر با عمل خوب میشه اصلا نگران نباش 

ولی بابت ورزش درکت میکنم 

منم سال قبل فهمیدم مغزم کیست داره در اثر ضربه های سنگین پا

خلاصه منم مجبور شدم دیگه کاراته رو ادامه ندم 

ولی الانم فیتنس کار میکنم 

تو هم میدونی هر روقت دستت خوب شد یه جایگزین پیدا کنی

کاربر خانوم
ای بابا  میگم براز این داداشتو من بزنم میگی نه😅 اگر با عمل خوب میشه اصلا نگران نباش  و ...

من ک گفتم اختیار تام داری😂

الان دیگه تو بخوای بزنیش منم کمکت میکنم

نگران دستم ک نیستم ولی من اصن نمیتونم به اینکه والیبالو بزارم کنار فکر کنم😭

۱۱ سال زحمت کشیدم براش😭

واای چطور تونستی بزاری کنار سخت نیست؟😭

من ک گفتم اختیار تام داری😂 الان دیگه تو بخوای بزنیش منم کمکت میکنم نگران دستم ک نیستم ولی من اصن ...

داداشتو بنداز تو گونی برشدار بیار بزنیمش 

خیلی سخته حدودا تو ماه طول کشید تا تصمیم بگیرم 

یک ماهه فراموش کردم 

ولی خوب مجبور بودم 

نمی تونستم با اون کیستا ضربه تحمل کنم 

اگر جایگزین پیدا کنی راحت تر فراموش میکنی 

در ضمن شاید اصلا دستت خوب شد 

مثلا برنامه من برا تابستون 

هارمونیکا نواختن

نقاشی دیجیتال 

فتوشاپ

زبان کار کنم 

ورزش کنم 

کتاب روانشناسی بخونم 

چند سفر کوتاه 

دوستامو ببینم 

تحقیق کنم راجب دین شناسی و خدا شناسی

یه ۱۰ کیلو وزن کم کنم

چقد سرم شلوغه😺😎😅

کاربر خانوم
داداشتو بنداز تو گونی برشدار بیار بزنیمش  خیلی سخته حدودا تو ماه طول کشید تا تصمیم بگیرم  ...

فعلا باهاش قهرم میدمش دست بابابزرگم آدمش کنه😎

راستش من امید دارم ک بتونم بازی کنم

ینی بعد از عمل چه بتونم چه نتونم والیبالو ادامه میدم واسه همین به جایگزین فکر نمیکنم😅

وای چقد سرت شلوغه

ته برنامه من به مسافرت و عکاسی ختم میشه😂

فعلا باهاش قهرم میدمش دست بابابزرگم آدمش کنه😎 راستش من امید دارم ک بتونم بازی کنم ینی بعد از عمل ...

دست بابا بزرگت درد نکنه بگو اگه کمک خواست منم بیام کمک 😁

راجب قهرم هم اگر پشیمونه معذرت خواهی کرد ببخشش یدونه هم بزن پس کله اش😁

اره بابا چرا نتونی توکلت بخدا 

چیز بد رو جذب نکن

اره ولی همه شونو با علاقه خودم انتخاب کردم خصوصا هارمونیکا که از بچه گی دوست داشتم

چقدر دلم میخواد این امتحانا تموم بشه تا ازمون تیز.ه برم مسافرت

کاربر خانوم
دست بابا بزرگت درد نکنه بگو اگه کمک خواست منم بیام کمک 😁 راجب قهرم هم اگر پشیمونه معذرت خواهی کرد ...

نه بابابزرگم کارشو حرفه ای انجام میده😂😂

نه ایندفه میخوام سرسخت باشم آشتی نکنم😎

از منت کشیم خوشم میاد😂

منم به زودی یه جایگزین پیدا میکنم پس🤕

خوشبحال شما که بین امتحاناتونو آزمون تیزهوشان یکم فاصله هست

ما دقیقا دو روز بعد امتحانامون باید آزمون بدیم