2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه ۷ ماهه یا کوچیکتر دارین بیایین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 37 پست
ادویه که نمیخوری قطعا  متاسفانه رفلاکس با دارو تموم نمیشه فقط کمی کنترل میشه رژیم هم که داری ...

ادویه هم نمیخورم .دندون هم درآورده خیلی اذیتم کرد یکم بهتر شده ولی بازم بی‌قراره 😞 دیگه باید صبر کنم نه ماهش بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادویه هم نمیخورم .دندون هم درآورده خیلی اذیتم کرد یکم بهتر شده ولی بازم بی‌قراره 😞 دیگه باید صبر کن ...

ممعمولا ۹ماهگی خیلی بهتر میشن

رفلاکس کمتر میشه خیلی اون زمان

دوتا بچه های من بودن میدونم سخته

خب مقعد نی نی که قرمز میشه برا ببتابیش هم زیر نظر پزشکش ستیریزن بده

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
سیتریزین منظورته؟ واسه سرماخوردگی و آبریزش بینی مینویسن

عزیزم دختر من از اول نوزادی آلرژی داره و من هر شب بهش میدم

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
واس دختر منم شربتش رو نوشت هر دوازده ساعت بهش میدم

خب طبیعتاً باید ببتابیش رو کم کنه

نوشته ۲/۵ سی سی دختر من همشو توف می‌کنه بزور چند قطره ازش میخوره

مامان من تو دهن بچه شربت می‌ریزه بعد فوت می‌کنه تو صورت بچه اونم مجبور میشه قورت بده😁خواستی امتحان کن