سلام دختر من توی پوشکش خون بود بردمش دکتر گفتن آلرژی داره رژیم گرفتم دیگه خون ندیدم اما بازم بی خوابه وبیقراری میکنه .معذرت میخوام مقعدش رو نگاه میکنم قرمزه ولی زخم نیست امکان داره مشکل روده ودفع داشته باشه؟ یا قرمزی طبیعیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب مقعد نی نی که قرمز میشه برا ببتابیش هم زیر نظر پزشکش ستیریزن بده
میخوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه میره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز میکنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
سیتریزین منظورته؟ واسه سرماخوردگی و آبریزش بینی مینویسن
عزیزم دختر من از اول نوزادی آلرژی داره و من هر شب بهش میدم
میخوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه میره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز میکنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
واس دختر منم شربتش رو نوشت هر دوازده ساعت بهش میدم
خب طبیعتاً باید ببتابیش رو کم کنه
نوشته ۲/۵ سی سی دختر من همشو توف میکنه بزور چند قطره ازش میخوره
مامان من تو دهن بچه شربت میریزه بعد فوت میکنه تو صورت بچه اونم مجبور میشه قورت بده😁خواستی امتحان کن