2777
2789
عنوان

شوهرای شما از سرکار میان خونه چجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 78 پست
وای شوهر منم بعداز دوهفته میاد روز فقط گوشی و شب عملیات و خواب.انگار فقط به خاطر عملیات میاد

فکر کنم اینایی که اقماری ان اینجورین یا شانس ماست من الان اومدم تو اتاق اعصابم رو خرد کرد

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
😄😄😄😄🤭🤭🤭 میخان قشنگ تو قاب نگاهشون باشیم

😂😂😂😂

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر ندارم ولی خودم از سرکار اومدنی مثل برج زهرمار میمونم🤭🤭

من سرکار میرفتم اینقدر شنگول بودم میومدم خونه 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
فکر کنم اینایی که اقماری ان اینجورین یا شانس ماست من الان اومدم تو اتاق اعصابم رو خرد کرد

شغل همسرت چیه

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.

من همیشه بهش میگم من خرم نیستی دلم تنگ میشه وقتی میای میگم کاش زودتر بره.لااقل دعوامون نشه.

اینا به ندیدن ما عادت کردن وقتی میان تو خونه انگار زندانی شدن

با لبخند ومهربووون ولی خستههه،دو ساعت ک میخابه اوکی میشه😍

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
من همیشه بهش میگم من خرم نیستی دلم تنگ میشه وقتی میای میگم کاش زودتر بره.لااقل دعوامون نشه. اینا به ...

آره دقیقا چقدر مثل همیم

ممنون عزیزم، انشالله همه خانواده ها در اوج خوشبختی و سلامتی باشن از جمله شما دوست عزیز

انشالله.خداروشکرشوهرمنم اخلاقش خیلی خوبه دقیقااینقدرحرف میزنه بابچه هاشلوغ میکنه

(خدای  ما کوچیک  ها بزرگه.....)
حالا از وقتی کرونا اومده شوهر من یا میره حموم یا  تا ضد عفونی نکنه نمیاد سمتم 😂😐😐

😂😂😂😂بهترمواظب سلامتیتونه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
حالا از وقتی کرونا اومده شوهر من یا میره حموم یا  تا ضد عفونی نکنه نمیاد سمتم 😂😐😐

خدا لعنت کنه این کرونا رو بهونه اش همین کرونا شد اولش میگفت من ضد عفونی کنم نیا نیا که دیگه یکساله کلا تحویل نمیگیره