2777
2789
عنوان

رابطه زورکی

2724 بازدید | 28 پست

سلام 

من خیلی بیچارم  پدرم رو از دست دادم 

مادرمم پیر و علیل  تن به ازدواج با یه قلدر

دادم  که سریعا هم حامله شدم یه خواهر 

بزرگ دارم که اصلا حالی از من نمیپرسه

شوهر لندهورم فقط زور میگه  

اصلا براش مهم نیستم چند باری کتکم زده

هفته دوسه بار رابطه زوری میخواد

بدون معاشقه و محبت و میگه حرف نزن

و فقط دستور میده اگر هم برم شکایت کنم

سرم رو گوش تا گوش میبره

الانم دیگه وقتشه بعضیا بگن  پسری یا دروغ میگی یا تازه واردی .

ولی من که خاک تو سرم شده

تو رو خدا کمکم کنید.  

آخه بااین وضعی که تو توصیف کردی چی بگیم؟؟

رفتارتو با همسرت عوض کن 

رگ خوابشو پیدا کن 

رفتاهای زنانه و...داشته باش 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از توان خودت استفاده کن

بگیر بزنش

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

چاره نداری گلم 

باید باهاش کنار بیای 

باب میلش رفتار کن 

تا زندگیت اروم و بدون دغدغه باشه.

برای معاشقه هم بهش بگو 

باهاش حرف بزن 

بگو من اینجوری دوس دارم 

احتمالا به حرفت گوش بده

اون‌جمله های اخرو نمیگفتی راحت باورت میکردیم ولی حس میکنم سرکاریه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

خوش امد بهم بگو😒😒😒😒😒😒😒

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/